BUSSE Jodhpur botine Jodhpur STABLE ROCK 37 maro la prima vedere:


Busse Boots Jodhpur Stable Rock: Robusteness and Stil pentru ziarul tău în școala de călărie

Confortul și rezistența într -o modă „Outback”

Cu cizme de rock stabile Busse Jodhpur , veți obține pantofii robusti de Chelsea de care aveți nevoie pentru viața de zi cu zi în școala de călărie. Fabricate din piele de nubuk cu ulei, acești pantofi se disting prin stilul lor unic „Outback” și au două file de fotografiere confortabile.

Avantajul real al acestor cizme este dezvăluit în timpul utilizării prelungite - confortul lor extraordinar le face ideale pentru utilizarea zilnică și pentru munca în grajd pe tot parcursul anului. Inserțiile elastice de pe ambele părți ale zonei gleznei asigură o potrivire perfectă și facilitează potrivirea.

Interiorul este acoperit cu poliester rezistent, respirabil și rapid de uscare, contribuind la menținerea picioarelor uscate și confortabile. În plus, placa detașabilă și preformată oferă o pernă suplimentară și reduce presiunea pentru un confort toată ziua. Talpa de cauciuc cu profil și un călcâie solidă și amortizantă asigură o plimbare sigură și stabilă în fiecare situație.

cizme jodhpur stabile rock busse în rezumat:

  • Pantofi de Chelsea robust în piele Nubuk
  • Design elegant „Outback”
  • Inserții elastice pe ambele părți ale zonei gleznei
  • Acoperire de poliester rezistentă și respirabilă
  • Talpa de cauciuc cu profil și călcâie de amortizare

Furnizarea include:

1x Jodhpur Cizme de rock stabile de busse

frecvent întrebări:

Cizmele de rocă stabile Jodhpur sunt confortabile pentru utilizarea de zi cu zi?

Da, datorită talcei detașabile și amortizante, aceste cizme sunt ideale pentru utilizare toată ziua.

Cizmele de rocă stabile Jodhpur sunt rezistente?

da, din piele nubuk cu ulei, aceste cizme sunt construite pentru a dura și a rezista nevoilor zilnice la școala de călărie.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.