Skip to main content

Milky centrifugă pentru lapte / separator de lapte FJ 90 PP - 90 L debit orar

Cu o putere de 60 de wați, această centrifugă de lapte poate separa 90 de litri de lapte pe oră în smântână și lapte degresat.

Această centrifugă pentru lapte FJ 90 PP, mică și deosebit de practică, vă ajută să separați laptele în smântână și lapte degresat în confortul propriei case. Este ideal pentru uz privat, pentru utilizatorii semi-profesioniști, dar și pentru gospodării. Versiunea ieftină și economică, cu carcasă din plastic, cu ieșire pentru smântână și lapte degresat din PVC (plastic ) și vas de admisie de 10 litri din plastic alimentar, îndeplinește toate cerințele unei centrifuge de lapte profesionale. Centrifuga oferită aici procesează până la 90 de litri de lapte pe oră.

Recipientul pentru lapte degresat, cel de evacuare a smântânii, cel de admisie și recipientul de 10 litri pentru lapte integral sunt fabricate din plastic robust, aproape indestructibil, sigur pentru alimente și sunt ușor de curățat. Tamburul special echilibrat în punctul 0 și toate părțile care intră în contact cu laptele sunt fabricate din aluminiu anodizat (o peliculă de 14 microni previne ruginirea) și sigur pentru alimente - ușor de curățat și igienic. Două tipuri diferite de plăci de tambur (7 cu nervuri și 6 netede) împiedică lipirea plăcilor.

Cu ajutorul șurubului pentru smântână, grosimea smântânii poate fi ajustată la aproximativ 8% până la 12%, în funcție de calitatea laptelui. Picioarele robuste din cauciuc, potrivite și pentru montarea pe masă, asigură o funcționare fără vibrații.

Milky Centrifuga de lapte dintr-o privire:

  • Recipient de plastic de 10 litri pentru lapte
  • 90 litri de lapte/oră
  • Tambur special asubbalansat la punctul zero cu două tipuri de plăci de tambur
  • Lumina LED indică momentul optim pentru pornire
  • Întrerupător cu diodă de lumină și capac de cauciuc rezistent la apă

Cerere:

Laptele cald de vacă, între 30 și 35 de grade Celsius, este cel mai potrivit pentru centrifugare. Laptele este degresat cu ajutorul centrifugei de lapte, iar laptele degresat obținut poate fi transformat în brânză, cașcaval sau iaurt sau poate fi utilizat ca lapte de băut. În funcție de conținutul de grăsime al laptelui și de reglajul șurubului de smântână, se obține o cantitate de smântână cuprinsă între 8 și 12%. Pentru a face unt, smântâna răcită în prealabil este bătută într-o mașină de bătut untul, special concepută în acest scop.

Date tehnice:

  • Funcționare electrică
  • Tensiune 230 V
  • Putere 60 W
  • Randament maxim orar 90 l/h
  • Cantitate de umplere min./max. 2 l / 12 l
  • Setarea grosimii cremei 8 - 12
  • Număr de plăci de tambur 13 (6 plate, 7 cu deal)

Dimensiuni:

  • Dimensiuni articol 36 x 36 x 48 cm
  • Dimensiuni ambalaj 40 x 24 x 42 cm
  • Greutate netă 3,5 kg
  • Greutate brută 4,2 kg

Material:

  • Vas pentru lapte integral, vas de admisie, guri de scurgere, carcasă: plastic.
  • Tambur, placă de tambur: aluminiu

Livrarea include:

1x Milky centrifugă pentru lapte / separator de lapte FJ 90 PP, 203 V

Garantia producatorului: 2 ani
Țară de origine: Austria
Tensiune curent electric: 230 Volt
Material: Aluminiu, Plastic
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


YouTube

Milky vă oferă centrifuge de lapte de primă clasă și accesorii care se caracterizează prin performanță ridicată, durabilitate și curățare ușoară. Cu dimensiuni cuprinse între 85 și 600 de litri pe oră, puteți găsi soluția potrivită pentru fiecare cerință. Materialele testate în alimentație garantează cele mai înalte standarde de igienă. Made in Italy reprezintă o combinație perfectă de tradiție și inovație - Milky investește continuu în dezvoltarea ulterioară a produselor sale. Indiferent dacă sunteți profesionist, semi-profesionist sau hobbyist, Milky vă oferă dispozitive eficiente și ușor de utilizat, care vă ușurează munca de zi cu zi. Descoperiți produsele versatile și durabile de la Milky la Agrarzone și beneficiați de măiestria italiană testată.

    Selectați accesorii

    Transport gratuit
    %
    Milky mașină electrică pentru unt FJ 10, 230V
    Milky mașină electrică pentru unt FJ 10, 230V
    Milky FJ 10 mașină electrică de făcut unt- fă-ți propriul unt Faceți acasă propriul unt din frișcă sau lapte cu ajutorul untarului și bucurați-vă de el. Mașina electrică pentru unt FJ 10, mică și la îndemână pentru orice gospodărie, este ușor de curățat și are o fereastră mare de vizualizare. Perfectă pentru întreprinderile mici, comercianții direcți sau pentru consumul casnic. Cu ajutorul mașinii electrice pentru lapte bătut Milky, puteți face singuri cantități mici de unt în câteva minute. Umpleți recipientul de 10 litri de cremă din oțel inoxidabil cu 1 până la 4 litri de cremă, dar nu mai mult decât axul agitatorului din oțel inoxidabil detașabil, pentru a obține o calitate optimă. Capacul de vizionare unic, de mari dimensiuni, vă permite să țineți sub observație constantă procesul de producție. O oprire automată de siguranță la deschiderea capacului de vizionare în timpul funcționării previne accidentele. Motorul cu mai multe trepte de 550 W, 230 V permite timpi de ungere mai scurți sau mai lungi, între 20 și 40 de minute. Robinetul de scurgere separat facilitează scurgerea și spălarea untului. Toate părțile care intră în contact cu crema sunt fabricate din oțel inoxidabil și, prin urmare, sunt extrem de ușor de curățat. Sfaturi pentru mașina electrică de bătut unt FJ 10: Înainte de a utiliza mașina de bătut untul Milky, asigurați-vă că gura de scurgere de la baza mașinii este închisă și că capacul de plastic este bine așezat pe carcasă. Apăsați ușor capacul pe carcasă. De asemenea, asigurați-vă că fișa de cauciuc este introdusă în capac înainte de a utiliza aparatul. Nu folosiți niciodată mașina de bătut untul fără capacul pus! Dacă mașina de bătut untul nu pornește cu capacul pus, verificați dacă întrerupătorul de siguranță de pe carcasa motorului este activat de placa metalică a capacului. În caz contrar, îndoiți-l cu atenție până când comutatorul este acționat. Laptele cald de vacă este degresat cu ajutorul unei centrifuge de lapte, iar laptele degresat obținut poate fi prelucrat ulterior în brânză, caș sau iaurt. În funcție de conținutul de grăsime al laptelui și de reglarea șurubului de smântână, se obține o cantitate de smântână cuprinsă între 8 și 12%. Milky bătător de unt electric dintr-o privire: mașină electrică de făcut unt extrem de ușor de curățat 10 litri de cremă capacul mare de vizualizare permite o observare constantă comutatoare cu mai multe trepte ieșire pentru lapte bătut mic, manevrabil, cu fereastră mare de vizualizare, ușor de curățat și reglabil în diferite etape Utilizare: Pentru a face unt singur, aveți nevoie mai întâi de smântână. Acesta trebuie să aibă o temperatură cuprinsă între 14 și 16 °C Porniți poziția 4 timp de 20 de minute Când untul este făcut, opriți amestecarea Apoi goliți laptele de unt prin priză (pentru prăjituri, pâine sau ca băutură sănătoasă) Închideți priza cu ajutorul dopului și adăugați apă rece în recipient - prelungește durata de valabilitate a untului Începeți să amestecați timp de câteva minute la viteza 1 sau 2 Goliți excesul de lichid rezidual în canalul de scurgere prin orificiul de evacuare Înlocuiți apa ori de câte ori este necesar până când este aproape limpede Puneți untul într-o formă sau recipient În funcție de cât de bine a fost spălat, untul se va păstra în frigider timp de una până la trei săptămâni Notă: aici, crema înseamnă întotdeauna frișcă dulce (smântână). Există, de asemenea, smântână, care este smântână cu adaos de bacterii lactice. Acesta are un gust ușor acru. Crème fraîche și smântână sunt versiuni mai bogate în grăsimi. Date tehnice: - Mod de funcționare: electric - Tensiune de funcționare: 230 volți - Putere: 550 wați - Capacitate de umplere min/max: 1,5 litri / 3,8 litri - Penormaj de unt: 32 - 42% - Timp de lucru pe ciclu: 20 - 35 min. - Setări ale vitezei de agitare: 30, 60, 90, 150 rpm - Greutate brută:: 7,2 kg - Material: recipient: oțel inoxidabil, capac: plastic - Recipient pentru cremă: 10 litri Dimensiuni: - Dimensiunile produsului (LxlxÎ): 39 x 33 x 31,5 cm - Dimensiunile ambalajului (LxlxÎ): 38 x 30 x 38 cm Livrarea include: 1x Milky mașină de făcut unt FJ 10, 230V, 550 W, 10L

    4.723 RON* 4.972 RON* (5.01% saved)
    Transport gratuit
    Milky pasteurizator Eco Mini FJ 15
    Milky pasteurizator Eco Mini FJ 15
    Pasteurizator mini pentru lapte FJ 15, 230V - Produceți propria brânză și iaurt Păstrați mai mult timp laptele, sucurile, fructele și faceți-vă propria brânză acasă. V-ați dorit întotdeauna să pasteurizați, să faceți brânză sau iaurt? Acum puteți face acest lucru cu ușurință și cu un minim de agitație cu ECO Mini Pasteruriser de la Milky. Acest ceainic multifuncțional din oțel inoxidabil de 15 litri poate, de asemenea, pasteuriza și steriliza fructe, sucuri de fructe și altele asemenea. Mini Pasteurizatorul a fost proiectat conform motto-ului "mic, dar puternic". Perfect pentru întreprinderile mici, comercianții direcți și, bineînțeles, pentru gospodăriile private. Pur și simplu setați temperatura apei (până la max. 99°C) în funcție de produsul final dorit și, separat, timpul de pasteurizare sau de producție dorit pe controlul electronic. Un element de încălzire de 2,8 kW încălzește laptele, de exemplu, de la 4°C la maximum 90°C în aproximativ 1 ¼ ore, fără a da nicio șansă bacteriilor nedorite. Temperatura setată pe partea electronică indică temperatura apei și nu temperatura mediului. Puteți verifica temperatura mediului cu un termometru suplimentar. Simplu și rapid. Mini pasteurizator și fierbător multifuncțional FJ 15 - un produs austriac de calitate unic în lume. Mini pasteurizator pentru lapte Eco dintr-o privire: Cu cronometru și termometru Volum de 14 litri Pasteurizator mic cu pereți dubli Temperatură între 20°C și 99°C Pasteurizează, de asemenea, fructe sau sucuri de fructe Se prepară brânză (Morzarella, cremă de brânză) sau iaurt Potrivit ca fierbător de brânză, fierbător de iaurt, pasteurizator, fierbător multifuncțional Cerere: Fixați tubul de evacuare cu o clemă cu șurub. Introduceți tubul de admisie în orificiul de pe jantă. Umpleți pasteurizatorul cu apă până la marcajul "MAX". Umpleți recipientul cu lapte și puneți-l în pasteurizator. Puneți termometrul în capac, așezați-l deasupra și fixați recipientul cu ajutorul cârligului de fixare. Puneți furtunul de evacuare în chiuvetă și conectați-l la conector. Setarea temperaturii și a timpului pentru pasteurizare (temperatura camerei 22°C) Atunci când apa de încălzire a atins temperatura setată, pasteurizatorul menține această temperatură pentru timpul stabilit. Când se atinge timpul "0", pasteurizatorul intră în stand-by și dă un semnal scurt. Conectați furtunul de admisie la robinetul de apă și deschideți apa rece pentru a răci laptele. După un timp, laptele s-a răcit. Timpul pentru aceasta depinde de temperatura apei. Notă: termenul de smântână este întotdeauna folosit aici pentru a se referi la frișca dulce. Există, de asemenea, smântână, care este smântână cu adaos de bacterii lactice. Acesta are un gust ușor acru. Crème fraîche și smântână sunt versiuni mai bogate în grăsimi ale smântânii. Date tehnice: Tensiune: 230 V Răcire: manuală Greutate brută: 7 kg Greutate netă: 6 kg Efectul LE: Da Mixer: Nu Încălzire: Electrică Max. Temperatura mediului: 90 °C Setarea temperaturii: 4 - 100 °C Setarea timpului: 1 - 999 min. Cantitatea minimă/maximă de umplere: 2 l / 14 l Max. Capacitate: 15 l Puterea de încălzire: 2,8 kW Material: oțel inoxidabil Dimensiuni: Dimensiuni articol (LxLxA): 32 x 32 x 52 cm Dimensiuni ambalaj (LxLxA): 37 x 37 x 56 cm Livrarea include: 1x Mini pasteurizator pentru lapte ECO, pentru brânză și iaurt FJ 15, 230V

    2.931 RON*
    Transport gratuit
    %
    Milky mașină electrice de făcut unt FJ 32
    Milky mașină electrice de făcut unt FJ 32
    Milky mașină electrică pentru unt FJ 32 / 230 V Cu ajutorul mașinii electrice pentru unt, vă puteți face cu ușurință propriul unt proaspăt acasă din smântână bătută și vă puteți bucura de el. Mașina electrică de unt Milky FJ 32 / 230 V pentru uz profesional! În funcție de temperatura smântânii și de conținutul de grăsime al laptelui, Milky FJ 32 are nevoie de între 20 și 35 de minute pentru un proces. Umpleți 6 până la 13 litri de smântână în recipientul din oțel inoxidabil de 32 de litri (maxim până la axul agitatorului din oțel inoxidabil detașabil) și începeți să bateți. Capacul de vizionare foarte mare vă permite să urmăriți procesul de batere pe îndelete. Oprirea automată de siguranță la deschiderea capacului din plastic în timpul funcționării previne accidentele. Motorul de 230 V cu mai multe trepte permite timpi de batere mai scurți sau mai lungi, în funcție de viteză (70 sau 140 rpm). Cu ajutorul robinetului de scurgere separat, laptele bătut se scurge pur și simplu la sfârșit, untul este spălat în timpul procesului și produsul dvs. de înaltă calitate este gata. Toate piesele din oțel inoxidabil sunt fabricate din oțel inoxidabil sigur pentru alimente și, prin urmare, sunt extrem de ușor de curățat și de lungă durată. Prezentare generală: Fă-ți propriul unt cu ușurință Pentru 6 până la 13 litri de cremă În funcție de conținutul de grăsime și de temperatura smântânii, 20 - 35 de minute pe proces Producerea untului în 2 niveluri de viteză Motor puternic pentru marketingul direct profesional Capac de vizualizare pentru verificarea procesului Oprire automată de siguranță Agitator detașabil din oțel inoxidabil Ușor de curățat și igienic Robinet de scurgere din oțel inoxidabil Utilizare: Fabricarea untului este foarte ușoară cu mașina de făcut unt FJ 32. Înainte de a utiliza mașina de bătut unt Milky, asigurați-vă că gura de scurgere de la baza mașinii este închisă și capacul de plastic este bine fixat pe carcasă. Pentru a face acest lucru, apăsați ușor capacul pe carcasă. Dopul de cauciuc trebuie, de asemenea, să fie introdus în capac înainte de a începe să utilizați aparatul. Pregătirea smântânii pentru fabricarea untului este foarte importantă, deoarece aceasta poate afecta gustul, aroma și calitatea untului. Ideal este să folosiți pentru batere smântână veche de 2-3 zile, păstrată la 5°C-8°C (vara) sau 8°C-10°C (iarna). Smântâna este fie prelucrată direct cu o paletă de unt, fie pasteurizată cu un pasteurizator înainte de prelucrare. Se recomandă pasteurizarea cremei. Smântâna răcită în prealabil este reîncălzită la o temperatură de 12 °C - 14 °C. Bolul de cremă al untului nu trebuie să fie umplut mai mult decât agitatorul. Cu cât timpul de batere este mai lung, cu atât untul este de mai bună calitate. Untul este gata în 20 până la 35 de minute, în funcție de viteză. 3. După ce s-a scurs zerul, se spală untul cu apă rece. Dacă robinetul de ieșire este lăsat deschis, untul poate fi deja pre-frământat cu aparatul. Apoi, untul se frământă pe porțiuni cu mâinile umede și se spală din nou și din nou până când ultimul strop de lapte bătut a fost frământat din unt. Porțiile individuale sunt umplute într-un model de unt umed. Este important să nu existe găuri de aer. Untul se răcește apoi și se scoate din modelul de unt. Din 100 de litri de lapte sau din cei 8-12 litri de smântână obținută din acesta se obțin aproximativ 4 kg de unt și între 5 și 6 litri de lapte bătut. Technische Daten: Dimensiunile articolului (LxlxÎ): 70 x 32 x 46 cm Dimensiunile ambalajului (LxlxÎ): 82 x 33 x 47 cm Mod de funcționare: electric Tensiune de funcționare: 230 volți Putere: 250 W / 370 W Capacitate de umplere min/max: 6 litri / 13 litri Procente de unt: 32 - 42 % Recipient de cremă: 32 litri Timpul de lucru pe ciclu: 20 până la 35 min. Setări ale vitezei agitatorului: 70, 140 rpm Material: bol din oțel inoxidabil, capac din plastic Greutate netă: 25 kg Greutate brută: 27,1 kg Livrarea include: 1x Milky mașină electrică de făcut unt FJ 32

    14.926 RON* 17.912 RON* (16.67% saved)
    Transport gratuit
    %
    Pasteurizator, fierbător de brânză și iaurt Milky Midi FJ 30
    Pasteurizator, fierbător de brânză și iaurt Milky Midi FJ 30
    Pasteurizator electric Milky Midi, fierbător de brânză și iaurt FJ 30, 230 V V-ați dorit întotdeauna să pasteurizați, să faceți brânză sau să produceți iaurt? Acum o puteți face simplu și ușor cu Midi pasteurizatorul de la Milky. Ideal pentru ferme mici și pentru uz casnic! Pasteurizatorul Milky Midi FJ 30 este un companion excelent pentru prepararea brânzei proaspete de casă, a iaurtului sau a produselor din smântână. Pasteurizarea transformă smântâna în brânză și iaurt. FJ 30 este, de asemenea, foarte popular pentru prepararea de fructe și sucuri de fructe, ceară de miere sau ca încălzitor de lapte de vițel sau pentru lichefierea mierii. Pasteurizatorul electric cu cazan de 30 L din oțel inoxidabil este un companion popular în gospodăriile private, în întreprinderile profesionale mici și în marketingul direct. Pasteurizatorul Midi este dezvoltat cu atenție în Austria, iar controalele constante de calitate asigură o calitate remarcabilă a manoperei. Recipientul exterior al pasteurizatorului pentru brânză și iaurt este realizat dintr-o singură bucată și are o izolație interioară specială. Pereții deosebit de subțiri și un control electronic al încălzirii asigură economii enorme de energie și costuri de încălzire cu noul efect LE (Low Energy Effect). Controlul electronic practic face posibilă setarea temperaturii apei (până la max. 100 °C - în funcție de produsul final dorit) și a timpului de pasteurizare sau de producție dorit. Elementul de încălzire de 2,5 kW încălzește laptele la maximum 90 °C, ucigând astfel toate bacteriile. Temperatura setată pe partea electronică indică temperatura apei, nu temperatura mediului. Vă rugăm să verificați temperatura mediului cu un termometru suplimentar. Prezentare generală: Faceți-vă singuri brânza, iaurtul, sucurile de fructe și produsele lactate Ideal și ca încălzitor de lapte de vițel, pentru relichidarea mierii, pentru a face ceară de miere etc Pasteurizator multifuncțional 30 L pentru uz profesional și uz casnic Control electronic Setarea individuală a timpului și a temperaturii apei Temperatură reglabilă între 4 °C și 100 °C Temperatură medie până la 90 °C Butonul RESET pentru o repornire ușoară Izolație turnată din poliuretan Economii uriașe de energie și costuri de încălzire datorită efectului LE Ușor de curățat și igienic Un produs de calitate austriac Instrucțiuni pentru fabricarea brânzei: Brânza se obține atunci când laptele se acrește, iar substanțele solide se separă de zer. Există diferite tipuri de brânză, dar producția tuturor tipurilor de brânză este foarte asemănătoare: Pregătirea: laptele este pasteurizat, cu excepția cazului în care se fabrică brânză din lapte crud. Conținutul de grăsime dorit se determină prin adăugarea sau separarea smântânii. Închegarea laptelui: în lapte se adaugă cheag sau bacterii lactice (culturi starter) sau ambele sunt combinate pentru a închega laptele. Se formează așa-numitul "Dickete" sau "Gallerte". Prelucrarea cașului: după ce cașul a ajuns la fermitatea potrivită, acesta este tăiat cu o harpă de brânză. Cu cât coagulul este mai fin, cu atât se depune mai mult zer și cu atât mai tare este brânza finită. Pentru a face să iasă și mai mult zer, uneori cașul este încălzit cu grijă la sfârșit. Formarea: atunci când se atinge consistența dorită pentru tipul de brânză corespunzător, brânza este umplută în formele de brânză tipice pentru tipul respectiv. Zerul rămas se separă de coagul prin presare și scurgere. Baie de saramură: o baie de saramură elimină mai multă apă din pereții exteriori ai brânzei, ceea ce favorizează formarea crustei, intensifică gustul și conservă brânza într-un mod natural. Multe brânzeturi tari primesc, de asemenea, un strat protector de ceară de brânză. Procesul de maturare dezvoltă aroma tipică a soiului - brânza proaspătă nu are nevoie să fie maturată. Tipul de maturare depinde de tipul de brânză. În funcție de soi, brânza este, de asemenea, întoarsă, perpelită, rulată în ierburi sau tratată cu mucegai nobil, de exemplu. Depozitare: temperatura ideală, constantă și umiditatea ridicată sunt importante pentru depozitarea brânzei. Depozitarea prea rece sau prea caldă și lumina pot afecta calitatea și gustul. Date tehnice: Dimensiuni (LxlxÎ): 40 x 40 x 50 cm Tensiune: 230 V Răcire: manuală Mixer: nu Efectul LE: Da Încălzire: electrică Temperatura maximă a mediului: 90 °C Setarea temperaturii: 4 - 100 °C Setarea timpului: 1 - 999 min. Cantitatea minimă/maximă de umplere: 5 l / 29 l Capacitate maximă: 15 l Capacitate de încălzire: 2,5 kW Material: oțel inoxidabil Greutate netă: 7 kg Livrarea include: 1x Milky Midi pasteurizator electric pentru lapte, brânză și iaurt FJ 30

    5.470 RON* 5.967 RON* (8.33% saved)
    Transport gratuit
    %
    Milky mașină pneumatică pentru umplurea lichidelor SGF 2 150-500
    Milky mașină pneumatică pentru umplurea lichidelor SGF 2 150-500
    Milky mașină de umplere cu lapte SGF 2 150 - 500 Mașina de umplere cu lapte sau lichide sprijină fermierii în mod profesionist în umplerea cu lichide. Ideală pentru comercializarea directă a produselor lactate și nu numai. Laptele, iaurtul (cu fructe), sucurile de fructe, pasta de tomate și produsele din smântână pot fi umplute rapid și ușor cu mașina noastră de umplere Milky. Se pot umple până la 600 de litri pe oră sau până la 1.200 de pahare pe oră. Umplerea se poate face în borcane, cupe, sticle și cutii de carton. Cei 2 cilindri de umplere permit o setare individuală între 150 și 500 ml pe cilindru de umplere. Acest lucru înseamnă că pot fi umplute cantități diferite pentru fiecare duză. Capacitatea de umplere depinde de volumul lotului sau de densitatea lichidului care urmează să fie umplut. Puteți determina singur viteza de umplere, fie prin intermediul unei pedale, fie prin umplere automată. Toate părțile mașinii de umplere care intră în contact cu lichidul de umplere sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate alimentară și, prin urmare, sunt extrem de ușor de curățat și igienice. Prezentare generală: Umplerea lichidelor în pahare, borcane, sticle și cutii de carton Capacitate de umplere între 150 și 500 ml Se pot umple maxim 600 ml sau 1.200 de pahare pe oră 2 cilindri - 2 duze de umplere Cantitate de umplere reglabilă individual pentru fiecare duză Viteza de umplere reglabilă cu pedala de picior sau automat Unitate multifuncțională din oțel inoxidabil durabil Ușor de curățat și igienică Utilizare: Conectați ștecherul de rețea Conectați compresorul cu furtun (6 - 7 bar) Reglați volumul de umplere Umpleți recipientul cu mediul de umplere (lapte, iaurt, suc de fructe etc.) Plasați sticla sub duza de umplere + apăsați scurt pedala de picior pentru a activa mașina Milky Pentru o curățare ușoară a mașinii de umplere, umpleți apa cu agent de curățare neagresiv în recipient, treceți prin mașină folosind funcția automată și clătiți de mai multe ori. Technische Daten: Dimensiuni articol (LxlxÎ): 78 x 41,5 x 24,5 cm. Dimensiunile ambalajului (LxlxÎ): 126 x 51 x 37 cm Presiune: 4 până la 6 bar ± 1% Reglarea cantității de umplere: 150 - 500 ml Cilindru de umplere: 2 Pâlnia de umplere: Ø 39 x 33,5 cm. Greutate brută: 60 kg Greutate netă: 52 kg Material: oțel inoxidabil Capacitate maximă: 25 l Capacitate maximă /oră: 600 l/h, 1.200 de căni VPE: 1 buc/palet Viteza de umplere: automată sau cu pedală de picior Livrarea include: 1x Mașină de umplere cu lapte SGF 2 150 - 500 Notă: compresorul necesar cu o linie de 300 litri/minut nu este inclus în pachetul de livrare.

    29.856 RON* 31.106 RON* (4.02% saved)