Milky centrifugă pentru lapte FJ 130 ERR LL LONGLIFE la prima vedere:


  • Zgomot redus și aproape fără vibrație
  • Capacitate de 2 / 12 litri
  • 130 L lapte pe oră
  • Produs de calitate din Austria!
  • 2 ani de garanție a producătorului

Milky centrifugă de lapte / separator de lapte FJ 130 LL - 130 L debit orar

Cu o putere de 70 de wați, această centrifugă de lapte reușește să separe 130 de litri de lapte pe oră în smântână și lapte degresat.

Această centrifugă de lapte lucrativă FJ 130 LL vă ajută să separați laptele în smântână și lapte degresat în confortul propriei case. Este ideal pentru uz privat, pentru utilizatorii semi-profesioniști, dar și pentru gospodării. La fel ca în cazul majorității mașinilor de la marca Milky, numărul, în acest caz 130, reprezintă capacitatea pe oră. Prin urmare, centrifuga de lapte FJ 130 LL procesează până la 130 de litri de lapte pe oră. Un motor nou, puternic, fără carburi, garantează o durată de viață și mai lungă. LED-urile indică momentul exact de deschidere a alimentării cu lapte și, astfel, cea mai mare eficiență posibilă a centrifugei. Noul sistem de control garantează o funcționare constantă la aproximativ 8500 rpm. Motorul își menține această viteză chiar și în cazul unor fluctuații în alimentarea cu energie electrică.

Ieșirile pentru lapte și smântână, vasele de admisie și vasul de lapte integral de 10 litri sunt fabricate din oțel inoxidabil ușor de întreținut, sunt deosebit de igienice și se curăță foarte ușor. Cârligele unice de fixare împiedică scurgerea neintenționată a laptelui. Tamburul special echilibrat în punctul 0 și toate părțile care intră în contact cu laptele sunt fabricate din aluminiu anodizat (o peliculă de 14 microni previne ruginirea) și sigur pentru alimente - ușor de curățat și igienic. Două tipuri diferite de plăci de tambur (11 cu nervuri și 10 netede) împiedică lipirea plăcilor.

Cu ajutorul șurubului pentru smântână, grosimea smântânii poate fi ajustată la aproximativ 8% până la 12%, în funcție de calitatea laptelui. Picioarele robuste din cauciuc, potrivite și pentru montarea pe masă, asigură o funcționare fără vibrații.

Milky Centrifuga de lapte dintr-o privire:

  • Vas de intrare cu o capacitate de 10 litri din oțel inoxidabil
  • Ieșire pentru smântână și lapte degresat din oțel inoxidabil
  • Cârlige unice de fixare pentru recipientul de lapte
  • Tambur special asubbalansat la punctul zero cu două tipuri de plăci de tambur
  • Lumina LED indică momentul optim de pornire
  • Întrerupător cu diodă de lumină și capac de cauciuc rezistent la apă
  • Carcasă din plastic
  • Control complet electronic
  • Tambur fabricat din aluminiu de calitate alimentară
  • Picioare de cauciuc stabile pentru o funcționare fără vibrații

Cerere:

Laptele cald de vacă, între 30 și 35 de grade Celsius, este cel mai potrivit pentru centrifugare. Laptele este degresat cu ajutorul centrifugei de lapte, iar laptele degresat obținut poate fi transformat în brânză, cașcaval sau iaurt sau poate fi utilizat ca lapte de băut. În funcție de conținutul de grăsime al laptelui și de reglajul șurubului de smântână, se obține o cantitate de smântână cuprinsă între 8 și 12%. Pentru a face unt, smântâna răcită în prealabil este bătută într-o mașină de bătut untul, special concepută în acest scop.

Date tehnice:

  • Funcționare electrică
  • Tensiune 230 V
  • Putere 70 W
  • Max. Randament orar 130 l/h
  • Cantitate de umplere min./max. 2 l / 12 l
  • Setarea grosimii cremei 8 - 12
  • Număr de plăci de tambur 21 (10 plate, 11 cu deal)

Dimensiuni:

  • Dimensiuni articol 38 x 38 x 54 cm
  • Dimensiuni ambalaj 40 x 24 x 42 cm
  • Greutate netă 4,5 kg
  • Greutate brută 5,4 kg

Material:

  • Lapte integral recipient: oțel inoxidabil
  • Vas de intrare: oțel inoxidabil
  • Dușul pentru lapte și smântână: oțel inoxidabil
  • Carcasă: plastic
  • Tambur: aluminiu
  • Placă de tambur: aluminiu

Livrarea include:

1x Milky centrifuga de lapte / separator de lapte FJ 130 ERR LL, LED-EAR

Țară de origine: Austria
Tensiune curent electric: 230 Volt
Material: Oțel inoxidabil

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Milky pasteurizator Eco Mini FJ 15
Pasteurizator mini pentru lapte FJ 15, 230V - Produceți propria brânză și iaurt Păstrați mai mult timp laptele, sucurile, fructele și faceți-vă propria brânză acasă. V-ați dorit întotdeauna să pasteurizați, să faceți brânză sau iaurt? Acum puteți face acest lucru cu ușurință și cu un minim de agitație cu ECO Mini Pasteruriser de la Milky. Acest ceainic multifuncțional din oțel inoxidabil de 15 litri poate, de asemenea, pasteuriza și steriliza fructe, sucuri de fructe și altele asemenea. Mini Pasteurizatorul a fost proiectat conform motto-ului "mic, dar puternic". Perfect pentru întreprinderile mici, comercianții direcți și, bineînțeles, pentru gospodăriile private. Pur și simplu setați temperatura apei (până la max. 99°C) în funcție de produsul final dorit și, separat, timpul de pasteurizare sau de producție dorit pe controlul electronic. Un element de încălzire de 2,8 kW încălzește laptele, de exemplu, de la 4°C la maximum 90°C în aproximativ 1 ¼ ore, fără a da nicio șansă bacteriilor nedorite. Temperatura setată pe partea electronică indică temperatura apei și nu temperatura mediului. Puteți verifica temperatura mediului cu un termometru suplimentar. Simplu și rapid. Mini pasteurizator și fierbător multifuncțional FJ 15 - un produs austriac de calitate unic în lume. Mini pasteurizator pentru lapte Eco dintr-o privire: Cu cronometru și termometru Volum de 14 litri Pasteurizator mic cu pereți dubli Temperatură între 20°C și 99°C Pasteurizează, de asemenea, fructe sau sucuri de fructe Se prepară brânză (Morzarella, cremă de brânză) sau iaurt Potrivit ca fierbător de brânză, fierbător de iaurt, pasteurizator, fierbător multifuncțional Cerere: Fixați tubul de evacuare cu o clemă cu șurub. Introduceți tubul de admisie în orificiul de pe jantă. Umpleți pasteurizatorul cu apă până la marcajul "MAX". Umpleți recipientul cu lapte și puneți-l în pasteurizator. Puneți termometrul în capac, așezați-l deasupra și fixați recipientul cu ajutorul cârligului de fixare. Puneți furtunul de evacuare în chiuvetă și conectați-l la conector. Setarea temperaturii și a timpului pentru pasteurizare (temperatura camerei 22°C) Atunci când apa de încălzire a atins temperatura setată, pasteurizatorul menține această temperatură pentru timpul stabilit. Când se atinge timpul "0", pasteurizatorul intră în stand-by și dă un semnal scurt. Conectați furtunul de admisie la robinetul de apă și deschideți apa rece pentru a răci laptele. După un timp, laptele s-a răcit. Timpul pentru aceasta depinde de temperatura apei. Notă: termenul de smântână este întotdeauna folosit aici pentru a se referi la frișca dulce. Există, de asemenea, smântână, care este smântână cu adaos de bacterii lactice. Acesta are un gust ușor acru. Crème fraîche și smântână sunt versiuni mai bogate în grăsimi ale smântânii. Date tehnice: Tensiune: 230 V Răcire: manuală Greutate brută: 7 kg Greutate netă: 6 kg Efectul LE: Da Mixer: Nu Încălzire: Electrică Max. Temperatura mediului: 90 °C Setarea temperaturii: 4 - 100 °C Setarea timpului: 1 - 999 min. Cantitatea minimă/maximă de umplere: 2 l / 14 l Max. Capacitate: 15 l Puterea de încălzire: 2,8 kW Material: oțel inoxidabil Dimensiuni: Dimensiuni articol (LxLxA): 32 x 32 x 52 cm Dimensiuni ambalaj (LxLxA): 37 x 37 x 56 cm Livrarea include: 1x Mini pasteurizator pentru lapte ECO, pentru brânză și iaurt FJ 15, 230V

2.927 RON*
Buc.
%
Milky mașină pneumatică pentru umplurea lichidelor SGF 2 150-500
Milky mașină de umplere cu lapte SGF 2 150 - 500 Mașina de umplere cu lapte sau lichide sprijină fermierii în mod profesionist în umplerea cu lichide. Ideală pentru comercializarea directă a produselor lactate și nu numai. Laptele, iaurtul (cu fructe), sucurile de fructe, pasta de tomate și produsele din smântână pot fi umplute rapid și ușor cu mașina noastră de umplere Milky. Se pot umple până la 600 de litri pe oră sau până la 1.200 de pahare pe oră. Umplerea se poate face în borcane, cupe, sticle și cutii de carton. Cei 2 cilindri de umplere permit o setare individuală între 150 și 500 ml pe cilindru de umplere. Acest lucru înseamnă că pot fi umplute cantități diferite pentru fiecare duză. Capacitatea de umplere depinde de volumul lotului sau de densitatea lichidului care urmează să fie umplut. Puteți determina singur viteza de umplere, fie prin intermediul unei pedale, fie prin umplere automată. Toate părțile mașinii de umplere care intră în contact cu lichidul de umplere sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate alimentară și, prin urmare, sunt extrem de ușor de curățat și igienice. Prezentare generală: Umplerea lichidelor în pahare, borcane, sticle și cutii de carton Capacitate de umplere între 150 și 500 ml Se pot umple maxim 600 ml sau 1.200 de pahare pe oră 2 cilindri - 2 duze de umplere Cantitate de umplere reglabilă individual pentru fiecare duză Viteza de umplere reglabilă cu pedala de picior sau automat Unitate multifuncțională din oțel inoxidabil durabil Ușor de curățat și igienică Utilizare: Conectați ștecherul de rețea Conectați compresorul cu furtun (6 - 7 bar) Reglați volumul de umplere Umpleți recipientul cu mediul de umplere (lapte, iaurt, suc de fructe etc.) Plasați sticla sub duza de umplere + apăsați scurt pedala de picior pentru a activa mașina Milky Pentru o curățare ușoară a mașinii de umplere, umpleți apa cu agent de curățare neagresiv în recipient, treceți prin mașină folosind funcția automată și clătiți de mai multe ori. Technische Daten: Dimensiuni articol (LxlxÎ): 78 x 41,5 x 24,5 cm. Dimensiunile ambalajului (LxlxÎ): 126 x 51 x 37 cm Presiune: 4 până la 6 bar ± 1% Reglarea cantității de umplere: 150 - 500 ml Cilindru de umplere: 2 Pâlnia de umplere: Ø 39 x 33,5 cm. Greutate brută: 60 kg Greutate netă: 52 kg Material: oțel inoxidabil Capacitate maximă: 25 l Capacitate maximă /oră: 600 l/h, 1.200 de căni VPE: 1 buc/palet Viteza de umplere: automată sau cu pedală de picior Livrarea include: 1x Mașină de umplere cu lapte SGF 2 150 - 500 Notă: compresorul necesar cu o linie de 300 litri/minut nu este inclus în pachetul de livrare.

29.731 RON* 31.055 RON*
Buc.
%
Pasteurizator lapte, fierbător de brânză și iaurt FJ 100 PF
Pasteurizator de lapte, brânzeturi, iaurturi și fierbător multifuncțional FJ 100 PF, 400 V Fie că este vorba de restaurante, cabane alpine, hoteluri sau pentru comercianții direcți, pasteurizatorul FJ 100 PF pentru producția de brânză și iaurt impresionează prin operarea sa simplă și calitatea excepțională! Produceți singur produse proaspete din lapte și smântână cu pasteurizatorul multifuncțional Milky FJ 100 PF. Cazanul profesional pentru brânză, iaurt și multifuncțional este ideal pentru comercializarea directă profesională a produselor lactate de înaltă calitate, produse în mod individual. Pasteurizatorul nu este potrivit doar pentru tratarea laptelui, cum ar fi pasteurizarea, producția de brânză sau de iaurt, ci și pentru încălzirea laptelui de vițel, pentru producerea de fructe sau sucuri de fructe, ceară de miere și pentru relichidarea mierii. Caracteristica specială a acestui recipient din oțel inoxidabil cu trei pereți, cu o capacitate de umplere de 90 de litri, este construcția sa specială: cazanul exterior este fabricat dintr-o singură bucată, ceea ce evită problemele care pot apărea din cauza părților sudate. Camera de izolare are o grosime a peretelui de 2,5 mm, oferind astfel cele mai bune valori de izolare și împiedicând încălzirea peretelui exterior și pierderile de energie asociate. Peretele subțire de 1,2 mm dintre cea de-a doua și cea de-a treia cameră permite un transfer foarte bun al temperaturii apei de încălzire către mediu și, astfel, economisește costuri ridicate de energie și de încălzire (efect energetic redus). Pentru o încălzire optimă sunt necesari doar aproximativ 20 de litri de apă. Controlul electronic special al încălzirii garantează că temperatura apei de încălzire este cu maximum 15 °C mai mare decât temperatura mediului. Din acest motiv, abaterea dintre temperatura de afișare și temperatura mediului este de maxim +/- 1 °C, ceea ce economisește energie și costuri de încălzire. Senzorul de control al nivelului de apă este foarte util, deoarece afișează pe display mesajul "Vă rugăm să reumpleți apa" dacă boilerul are prea puțină apă de încălzire (de exemplu, din cauza vaporilor de apă scăpați). Dacă aparatul are o conexiune existentă la conducta de apă, apăsarea butonului "RESET" umple automat apa de încălzire. Dacă se pierde apă de mai multe ori, se efectuează un STOP automat pentru a verifica cauza. Cu ajutorul controlului electronic puteți selecta până la 4 programe diferite. Setarea temperaturii oferă posibilitatea de a seta până la 4 temperaturi de la 5 °C la 94 °C, până la 4 cicluri de timp pot fi programate până la 999 de minute. De asemenea, este posibil să se pre-programeze și să se automatizeze mai multe procese de producție consecutive, astfel încât nu este necesară prezența. Cu toate acestea, intervenția manuală este posibilă în orice moment. Mod de funcționare: Cazanul se încălzește până când controlul temperaturii atinge temperatura dorită, care este apoi menținută până la sfârșitul ciclului. Procesul se încheie automat cu o oprire automată. Răcirea automată prin schimb de apă răcește mediul la temperatura dorită, iar următoarea etapă de procesare, deja preprogramată, este pornită automat. Agitatorul pentru mixer funcționează la aproximativ 104 rpm și poate fi pornit sau oprit în orice moment. La sfârșitul procesului de producție, produsul lichid este evacuat prin intermediul ieșirii mari DN 50. Prezentare generală: Pentru pasteurizarea profesională, producția de brânză și iaurt Vas multifuncțional cu trei pereți de 100 de litri Cele mai bune proprietăți de izolare economisesc energie și costuri de încălzire Transfer de căldură extrem de bun de la apa de încălzire la mediu Operare ușoară prin intermediul panoului de control sau al aplicației MILKY APP Setarea a 4 cicluri (temperatură și timp) 4 siguranțe de program pe unitatea de comandă Răcire automată Agitator automat din oțel inoxidabil Întrerupător de oprire de urgență Îndeplinește toate standardele de igienă (HACCP) Vasul, gura de evacuare și cadrul inferior sunt fabricate din oțel inoxidabil durabil Date tehnice: Dimensiuni articol (LxLxA): 85x 85x 145 cm. Dimensiunile ambalajului (LxLxA): 91 x 70 x 157 cm Tensiune: 400 V Răcire: automată Mixer: da (inclusiv controlul vitezei) Viteză maximă: 104 rpm Efectul LE: da Încălzire: electrică Temperatura maximă a mediului: 94 °C Setarea temperaturii: 5 - 94 °C Setarea timpului: 1 - 999 min. Capacitate de umplere minimă/maximă: 25 l / 45 l Capacitate maximă: 100 l Capacitate de încălzire: 6 kW Material: oțel inoxidabil Greutate netă: 48 kg Livrarea include: 1x Pasteurizator de lapte, cazan pentru brânză și iaurt FJ 100 PF, 400 V

44.714 RON* 48.173 RON*
Buc.
%
Pasteurizator, fierbător de brânză și iaurt Milky Midi FJ 30
Pasteurizator electric Milky Midi, fierbător de brânză și iaurt FJ 30, 230 V V-ați dorit întotdeauna să pasteurizați, să faceți brânză sau să produceți iaurt? Acum o puteți face simplu și ușor cu Midi pasteurizatorul de la Milky. Ideal pentru ferme mici și pentru uz casnic! Pasteurizatorul Milky Midi FJ 30 este un companion excelent pentru prepararea brânzei proaspete de casă, a iaurtului sau a produselor din smântână. Pasteurizarea transformă smântâna în brânză și iaurt. FJ 30 este, de asemenea, foarte popular pentru prepararea de fructe și sucuri de fructe, ceară de miere sau ca încălzitor de lapte de vițel sau pentru lichefierea mierii. Pasteurizatorul electric cu cazan de 30 L din oțel inoxidabil este un companion popular în gospodăriile private, în întreprinderile profesionale mici și în marketingul direct. Pasteurizatorul Midi este dezvoltat cu atenție în Austria, iar controalele constante de calitate asigură o calitate remarcabilă a manoperei. Recipientul exterior al pasteurizatorului pentru brânză și iaurt este realizat dintr-o singură bucată și are o izolație interioară specială. Pereții deosebit de subțiri și un control electronic al încălzirii asigură economii enorme de energie și costuri de încălzire cu noul efect LE (Low Energy Effect). Controlul electronic practic face posibilă setarea temperaturii apei (până la max. 100 °C - în funcție de produsul final dorit) și a timpului de pasteurizare sau de producție dorit. Elementul de încălzire de 2,5 kW încălzește laptele la maximum 90 °C, ucigând astfel toate bacteriile. Temperatura setată pe partea electronică indică temperatura apei, nu temperatura mediului. Vă rugăm să verificați temperatura mediului cu un termometru suplimentar. Prezentare generală: Faceți-vă singuri brânza, iaurtul, sucurile de fructe și produsele lactate Ideal și ca încălzitor de lapte de vițel, pentru relichidarea mierii, pentru a face ceară de miere etc Pasteurizator multifuncțional 30 L pentru uz profesional și uz casnic Control electronic Setarea individuală a timpului și a temperaturii apei Temperatură reglabilă între 4 °C și 100 °C Temperatură medie până la 90 °C Butonul RESET pentru o repornire ușoară Izolație turnată din poliuretan Economii uriașe de energie și costuri de încălzire datorită efectului LE Ușor de curățat și igienic Un produs de calitate austriac Instrucțiuni pentru fabricarea brânzei: Brânza se obține atunci când laptele se acrește, iar substanțele solide se separă de zer. Există diferite tipuri de brânză, dar producția tuturor tipurilor de brânză este foarte asemănătoare: Pregătirea: laptele este pasteurizat, cu excepția cazului în care se fabrică brânză din lapte crud. Conținutul de grăsime dorit se determină prin adăugarea sau separarea smântânii. Închegarea laptelui: în lapte se adaugă cheag sau bacterii lactice (culturi starter) sau ambele sunt combinate pentru a închega laptele. Se formează așa-numitul "Dickete" sau "Gallerte". Prelucrarea cașului: după ce cașul a ajuns la fermitatea potrivită, acesta este tăiat cu o harpă de brânză. Cu cât coagulul este mai fin, cu atât se depune mai mult zer și cu atât mai tare este brânza finită. Pentru a face să iasă și mai mult zer, uneori cașul este încălzit cu grijă la sfârșit. Formarea: atunci când se atinge consistența dorită pentru tipul de brânză corespunzător, brânza este umplută în formele de brânză tipice pentru tipul respectiv. Zerul rămas se separă de coagul prin presare și scurgere. Baie de saramură: o baie de saramură elimină mai multă apă din pereții exteriori ai brânzei, ceea ce favorizează formarea crustei, intensifică gustul și conservă brânza într-un mod natural. Multe brânzeturi tari primesc, de asemenea, un strat protector de ceară de brânză. Procesul de maturare dezvoltă aroma tipică a soiului - brânza proaspătă nu are nevoie să fie maturată. Tipul de maturare depinde de tipul de brânză. În funcție de soi, brânza este, de asemenea, întoarsă, perpelită, rulată în ierburi sau tratată cu mucegai nobil, de exemplu. Depozitare: temperatura ideală, constantă și umiditatea ridicată sunt importante pentru depozitarea brânzei. Depozitarea prea rece sau prea caldă și lumina pot afecta calitatea și gustul. Date tehnice: Dimensiuni (LxlxÎ): 40 x 40 x 50 cm Tensiune: 230 V Răcire: manuală Mixer: nu Efectul LE: Da Încălzire: electrică Temperatura maximă a mediului: 90 °C Setarea temperaturii: 4 - 100 °C Setarea timpului: 1 - 999 min. Cantitatea minimă/maximă de umplere: 5 l / 29 l Capacitate maximă: 15 l Capacitate de încălzire: 2,5 kW Material: oțel inoxidabil Greutate netă: 7 kg Livrarea include: 1x Milky Midi pasteurizator electric pentru lapte, brânză și iaurt FJ 30

5.461 RON* 5.958 RON*
Buc.
%
Milky mașină electrice de făcut unt FJ 32
Milky mașină electrică pentru unt FJ 32 / 230 V Cu ajutorul mașinii electrice pentru unt, vă puteți face cu ușurință propriul unt proaspăt acasă din smântână bătută și vă puteți bucura de el. Mașina electrică de unt Milky FJ 32 / 230 V pentru uz profesional! În funcție de temperatura smântânii și de conținutul de grăsime al laptelui, Milky FJ 32 are nevoie de între 20 și 35 de minute pentru un proces. Umpleți 6 până la 13 litri de smântână în recipientul din oțel inoxidabil de 32 de litri (maxim până la axul agitatorului din oțel inoxidabil detașabil) și începeți să bateți. Capacul de vizionare foarte mare vă permite să urmăriți procesul de batere pe îndelete. Oprirea automată de siguranță la deschiderea capacului din plastic în timpul funcționării previne accidentele. Motorul de 230 V cu mai multe trepte permite timpi de batere mai scurți sau mai lungi, în funcție de viteză (70 sau 140 rpm). Cu ajutorul robinetului de scurgere separat, laptele bătut se scurge pur și simplu la sfârșit, untul este spălat în timpul procesului și produsul dvs. de înaltă calitate este gata. Toate piesele din oțel inoxidabil sunt fabricate din oțel inoxidabil sigur pentru alimente și, prin urmare, sunt extrem de ușor de curățat și de lungă durată. Prezentare generală: Fă-ți propriul unt cu ușurință Pentru 6 până la 13 litri de cremă În funcție de conținutul de grăsime și de temperatura smântânii, 20 - 35 de minute pe proces Producerea untului în 2 niveluri de viteză Motor puternic pentru marketingul direct profesional Capac de vizualizare pentru verificarea procesului Oprire automată de siguranță Agitator detașabil din oțel inoxidabil Ușor de curățat și igienic Robinet de scurgere din oțel inoxidabil Utilizare: Fabricarea untului este foarte ușoară cu mașina de făcut unt FJ 32. Înainte de a utiliza mașina de bătut unt Milky, asigurați-vă că gura de scurgere de la baza mașinii este închisă și capacul de plastic este bine fixat pe carcasă. Pentru a face acest lucru, apăsați ușor capacul pe carcasă. Dopul de cauciuc trebuie, de asemenea, să fie introdus în capac înainte de a începe să utilizați aparatul. Pregătirea smântânii pentru fabricarea untului este foarte importantă, deoarece aceasta poate afecta gustul, aroma și calitatea untului. Ideal este să folosiți pentru batere smântână veche de 2-3 zile, păstrată la 5°C-8°C (vara) sau 8°C-10°C (iarna). Smântâna este fie prelucrată direct cu o paletă de unt, fie pasteurizată cu un pasteurizator înainte de prelucrare. Se recomandă pasteurizarea cremei. Smântâna răcită în prealabil este reîncălzită la o temperatură de 12 °C - 14 °C. Bolul de cremă al untului nu trebuie să fie umplut mai mult decât agitatorul. Cu cât timpul de batere este mai lung, cu atât untul este de mai bună calitate. Untul este gata în 20 până la 35 de minute, în funcție de viteză. 3. După ce s-a scurs zerul, se spală untul cu apă rece. Dacă robinetul de ieșire este lăsat deschis, untul poate fi deja pre-frământat cu aparatul. Apoi, untul se frământă pe porțiuni cu mâinile umede și se spală din nou și din nou până când ultimul strop de lapte bătut a fost frământat din unt. Porțiile individuale sunt umplute într-un model de unt umed. Este important să nu existe găuri de aer. Untul se răcește apoi și se scoate din modelul de unt. Din 100 de litri de lapte sau din cei 8-12 litri de smântână obținută din acesta se obțin aproximativ 4 kg de unt și între 5 și 6 litri de lapte bătut. Technische Daten: Dimensiunile articolului (LxlxÎ): 70 x 32 x 46 cm Dimensiunile ambalajului (LxlxÎ): 82 x 33 x 47 cm Mod de funcționare: electric Tensiune de funcționare: 230 volți Putere: 250 W / 370 W Capacitate de umplere min/max: 6 litri / 13 litri Procente de unt: 32 - 42 % Recipient de cremă: 32 litri Timpul de lucru pe ciclu: 20 până la 35 min. Setări ale vitezei agitatorului: 70, 140 rpm Material: bol din oțel inoxidabil, capac din plastic Greutate netă: 25 kg Greutate brută: 27,1 kg Livrarea include: 1x Milky mașină electrică de făcut unt FJ 32

14.901 RON* 17.883 RON*
Buc.