Panou solar 4 Watt pentru generatoarele de 9V la prima vedere:


  • Panou solar de 4 wați cu suport
  • Sprijină bateria și prelungește durata de viață a acesteia
  • Energie ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor
  • Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna
  • Nu pentru încărcarea bateriei de 9V /12V!

Modul solar fotovoltaic de 4 wați cu suport - pentru generatoarele de alimentare de 9V.

Modulul solar fotovoltaic susține și descarcă bateria în timpul zilei.

Modulul solar fotovoltaic susține sau eliberează bateria de 9 volți în timpul zilei. Generatorul de alimentare pentru gard electric atrage energie de la modulul solar în timpul zilei și astfel prelungește durata de viață a bateriei. Modulul solar fotovoltaic poate fi utilizat pentru generatoarele Power Station, Eco Power Plus și Compact Power de 9 volți.

Atenție: Modulul solar fotovoltaic nu poate fi utilizat pentru a încărca bateria de 9 sau 12 volți.

Modulul solar de 4 Watt dintr-o privire:

  • Panoul solar de 4 wați, inclusiv suport
  • Panoul fotovoltaic susține bateria și prelungește durata de viață a acesteia
  • Nu poate fi folosit pentru a încărca bateria de 9V sau 12V
  • Poate fi utilizat pentru AKO Power Station, Eco Power Plus și Compact Power 9 Volt.
  • Energie ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor
  • Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna

Dimensiuni:

  • Lățime: 21 cm
  • Înălțime: 20 cm
  • Adâncime: 2 cm

Livrarea include:

1x panou solar fotovoltaic 4 Watt
1x suport pentru generatorul de alimentare pentru gard electric

Notă: Echipamentul pentru gard electric nu este inclus în pachetul de livrare!

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Alimentare: 12V Solar

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Kerbl TITAN B250 aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,25 Joule
Kerbl TITAN B 250 - aparat generator impulsuri pentru gard electric cu baterii de 9 volți Aparatul generator de impulsuri pentru gardul electric Kerbl poate fi acționat cu o baterie de 9 volți sau cu rețeaua electrică și este conceput pentru garduri scurte fără vegetație. Aparatul generator impulsuri ieftin pentru gard electric de 9 volți pentru începători este puternică, compactă și fiabilă. Aparatul de impulsuri cu baterii de 9 volți este ideal pentru utilizare mobilă, pentru pășunile mai mici fără vegetație, precum și pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar și pentru animale mici, cum ar fi câini și pisici. Puteți alege între 2 niveluri de putere cu acest gard electric de la Kerbl pentru a ajusta puterea de lovire. Lumină de control SMD luminoasă pentru verificarea dispozitivului și a bateriei. Kerbl TITAN B250 dintr-o privire: aparat generator impulsuri cu baterii de 9 volți "entry-level" cu costuri reduse, pentru utilizare mobilă, pentru pășuni mici fără vegetație ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar și pentru animale mici, cum ar fi câini și pisici 2 niveluri de putere selectabile indicator luminos SMD pentru controlul unității și al bateriei valorile indicate se referă la nivelul de putere 5 în regim de funcționare de 9 volți Detalii: 9 volți gard electric 0,25 jouli putere de impact Putere de impact de 9.400 volți Domeniu de utilizare: Pentru garduri mici, fără vegetație Ideal pentru pășunile mici pentru cai și vite, dar și pentru animale mici, cum ar fi câinii și pisicile. Până la 7 km lungime de gard fără vegetație Livrarea include: 1x Kerbl TITAN B 250 aparat generator impulsuri pentru gard electric TITAN B 250 Notă: Nu este inclusă nicio baterie!

443 RON* 473 RON*
Buc.
%
Kerbl TITAN B480 aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,48 Joule
Kerbl TITAN B 480 - aparat generator impulsuri pentru gard electric cu baterii de 9 volți Aparatul generator impulsuri pentru gard electric Kerbl poate fi acționat cu o baterie de 9 volți sau cu rețeaua electrică și este conceput pentru garduri scurte fără vegetație. Aparatul de impulsuri pentru gard electric TITAN B480 este puternic, compact și fiabil. Aparat impulsuri baterii de 9 volți foarte eficientă pentru garduri cu vegetație redusă. Este ideal pentru electrificarea padocurilor, a gardurilor pentru animale de companie sau a pășunilor de porțiuni. Aparatul  poate fi utilizat în mod universal pentru multe tipuri diferite de animale, cum ar fi bovinele, porcii, păsările de curte și animalele de companie. Comutatorul rotativ manual vă permite să reglați intensitatea în 5 trepte - acest lucru înseamnă că consumul de energie poate fi reglat în mod eficient și adaptat la condițiile respective ale gardului. Kerbl TITAN B480 dintr-o privire: manevrare ușoară carcasă extrem de robustă, rezistentă la intemperii, cu tehnologie de blocare inovatoare noua tijă de fixare confortabilă permite o poziționare convenabilă și sigură posibilitatea funcționării la 12 volți include cablu de legătură la pământ 9 volți de nivel de intrare Detalii: 9 volți 0,48 jouli putere de impact Putere de impact de 10.000 de volți Domeniu de utilizare: Pentru garduri cu mai puțină vegetație Ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar și pentru animale mici, cum ar fi câinii și pisicile. Livrarea include: 1x Kerbl TITAN B 480 aparat generator impulsuri pentru gard pentru pășuni Notă: Nu este inclusă nicio baterie!

846 RON* 940 RON*
Buc.
%
Tip
Agrarzone B17 generator impulsuri gard electric 9V/12V, 0,25 Joule
Agrarzone B 17 - 9 V / 12 V generator impulsuri de gard electric Generator impulsuri pentru gard electric robust, de mare impact, pentru padocuri mici, fără vegetație! În principiu, un gard electric este responsabil pentru a se asigura că animalele respectă zona împrejmuită și că respectă întotdeauna această limită. Din acest motiv, un generator de impulsuri pentru gard electric fiabil este inima fiecărui gard electric. În funcție de specia de animale, de lungimea gardului sau de vegetație, dispozitivul trebuie adaptat la cerințele corespunzătoare. Cu ajutorul generatorului de impulsuri de gard electric Agrarzone B 17, sistemele de garduri mobile pot fi construite cu ușurință. Fie că este vorba de pășuni mici pentru cai și vite sau de animale mici, cum ar fi câinii și pisicile - dispozitivul universal alimentat cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea, datorită unei lumini de control a bateriei cu LED . Dispozitivul cu baterii ieftin, ideal pentru utilizare mobilă, este prevăzut cu un cablu de conectare și o tijă de împământare. Agrarzone B17 dintr-o privire: Generator de impulsuri de gard electric universal de 9 V / 12 V Unitate alimentată cu baterii cu putere de ieșire efectivă Inclusiv lumină de control a bateriei cu LED Țara de origine: "Made in Germany" - Garanție de 3 ani Domeniu de aplicare: Generator de impulsuri pentru gard de pășunat pentru utilizare mobilă pe gardurile de pășune și gardurile electrice Poate fi folosit pentru padocuri mici fără vegetație Ideal pentru a păzi animale mici și mari, cum ar fi cai, porci, câini mici și pisici. Detalii: Dimensiunile unității: aprox. 26 x 19 x 32,5 (LxLxA). Greutatea articolului: 2,11 kg 9 V / 12 V generator alimentare de gard pentru pășuni Lungimea teoretică a gardului: 7 km Tensiune maximă: 9,400 V Energie maximă de încărcare: 0,25 J Energia maximă de descărcare: 0,17 J Lungimea gardului fără vegetație: 3,0 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 1,0 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 0,3 km Livrarea include: 1x Agrarzone B17 generator de alimentare de gard pentru pășuni 1x cablu de conectare a gardului 1x cablu de împământare 1x tija de pământ 1x manual de instrucțiuni Notă: nu este inclusă nicio baterie!

393 RON* 447 RON*
Buc.
%
Tip
Agrarzone B27 aparat generator impulsuri gard electric 9V/12V, 0,45 Joule
Agrarzone B 27 - generator alimentare pentru garduri electrice de 9 V / 12 V generator impulsuri perfect pentru gardul de pășune pentru garduri de lungime mică și medie, fără sau cu puțină vegetație! Un gard de pășunat este, în principiu, responsabil pentru a se asigura că animalele respectă zona împrejmuită și că respectă întotdeauna această limită. Din acest motiv, un generator de impulsuri pentru gard electric este inima fiecărui gard electric. În funcție de specia de animale, de lungimea gardului sau de vegetație, gardul electric trebuie adaptat la cerințele corespunzătoare.Gardul electric poate fi utilizat în multe moduri în zona mobilă cu o baterie uscată de 9V. Cu ajutorul generatorului de impulsuri de gard electric de 9 V / 12 V Agrarzone B 27, sistemele de garduri mobile pot fi construite în cel mai scurt timp. Fie că este vorba de pășuni mici pentru cai și vite sau de animale mici, cum ar fi câinii și pisicile - dispozitivul universal alimentat cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea datorită unei lumini de control a bateriei cu LED . Un cablu de conectare, precum și o tijă de împământare sunt incluse în pachetul de livrare al unității de pășunat cu baterii ieftine, care este ideală pentru utilizarea mobilă. La prima vedere: Generator de impulsuri de alimentare universală de 9 V / 12 V pentru gard Unitate alimentată cu baterii cu putere de ieșire efectivă Inclusiv lumină de control a bateriei cu LED Țara de origine: "Made in Germany" - Garanție de 3 ani Domeniu de utilizare: Ideal pentru toate gardurile de pășune și gardurile electrice. Generator optim de gard electric pentru garduri de lungime mic și medie, cu vegetație mică sau deloc Perfect pentru a ține afară animalele mici și mari din gardul pășunii, cum ar fi caii, vitele, porcii, găinile, câinii, pisicile sau pentru a ține afară heronii. Detalii: Dimensiunile unității: aprox. 26 x 19 x 32,5 (LxLxA). Greutatea articolului: 2,11 kg 9 V / 12 V unitate de gard electric Lungimea teoretică a gardului: 12 km Tensiune maximă: 9,600 V Energie maximă de încărcare: 0,45 J Energia maximă de descărcare: 0,27 J Lungimea maximă a gardului fără vegetație: 4,0 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 2,0 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 0,5 km Livrarea include: 1x Agrarzone B 27 generator de impulsuri pentru gard electric 1x cablu de conectare a gardului 1x cablu de împământare 1x tija de pământ 1x manual de instrucțiuni Notă: nu este inclusă nicio baterie!

462 RON* 547 RON*
Buc.
%
Agrarzone ABN 2500 generator impulsuri gard electric 9V/12V/230V, 4 Joule
Agrarzone ABN 2500 generator impulsuri gard electric 9V / 12V / 230V - 4 Joule pentru animale robuste Fie că este vorba de baterie, de alimentare de la rețea electrică sau de energie solară fotovoltaică: Cu generatorul de impulsuri pentru gard electric Agrarzone ABN 2500 vă puteți bucura de cea mai bună sursă de alimentare! Gardul electric este perfect pentru utilizarea mobilă pe pășunile mari. Generatorul de impulsuri extrem de puternic Agrarzone ABN 2500 este perfect pentru garduri lungi de până la 70 km. Generatorul pentru gard electric multifațetat poate fi operat cu o conexiune la rețeaua de 230 V, cu o baterie de 9 V, cu o baterie reîncărcabilă de 12 V sau cu un sistem solar și, prin urmare, este la fel de potrivit pentru utilizarea mobilă ca și pentru instalarea permanentă pe gardul electric. Generatorul electric Agrarzone este ideal pentru împrejmuiri lungi de până la 70 km, de exemplu, pentru pășunile pentru bovine și cabaline, ca gard pentru turme de oi și capre și, de asemenea, este perfect pentru utilizarea mobilă pe pășuni. Sistemele de împrejmuire scurte cu fir sau bandă pot fi, de asemenea, operate cu o baterie mai mică de 9 V, în timp ce plasele electronice, cum ar fi plasele pentru păsări sau pentru oi, trebuie alimentate cu 12 V. Pentru o împrejmuire relaxată și sigură a animalelor dvs., se asigură o rezistență la impact de 9.300 volți. Fie că este vorba de oi, capre, vaci, cai sau câini, gardul electric oferă o protecție fiabilă și ține la distanță chiar și intrușii puternici, cum ar fi cerbii și mistreții. Aveți întotdeauna un sentiment de siguranță pentru animalele dumneavoastră cu gardul nostru electric puternic! Regulatorul manual de curent vă permite să reglați continuu puterea energiei electrice de la 1 la 10 - acest lucru înseamnă că consumul de curent poate fi reglat eficient și adaptat în mod avantajos la condițiile de gard respective. Generatorul de impulsuri ABN 2500, testat și dovedit, are un circuit modern de economisire a energiei care asigură ajustarea automată a consumului de energie la starea gardului. Generatorul pentru gard electric multifuncțional are două diode luminoase LED separate pentru controlul tensiunii gardului și al bateriei, ceea ce înseamnă că problemele de alimentare sau de gard pot fi detectate și remediate imediat. Când funcționează cu o baterie de 12 V, intră în funcțiune o protecție împotriva descărcării profunde și protejează astfel bateria. Fabricat dintr-o carcasă extrem de robustă, rezistentă la intemperii, pentru o durată de viață deosebit de lungă și prieteni de lungă durată cu generatorul de impulsuri pentru gard electric de înaltă calitate. La prima vedere: Generatorul de impulsuri pentru gard electric de 9V / 12V / 230V pentru funcționare cu baterii, acumulatori, rețea sau energie solară Forță de impact de 9.300 V cu o putere de impact de 4 jouli Cu protecție la descărcare profundă de 12 V Puterea de impact variabilă continuu cu regulator manual (1 - 10) Carcasă robustă, rezistență la intemperii, pentru o durată de viață lungă Mâner de transport practic pentru o manevrare deosebit de ușoară și confortabilă Poate fi operat prin intermediul adaptorului de rețea de 230 V furnizat Inclusiv un container mare pentru baterie, pentru o baterie de 12 V (recomandare: baterie AGM 12 V, 88 Ah, nr. art. 442064) Funcționare opțională pe baterie posibilă cu o baterie uscată de 9 V (recomandare: 9 V, 175 Ah alcalină, nr. art. 442082) Opțional, este posibilă funcționarea solară - conectarea direct la unitate (recomandare: modul solar 25 Watt) "Made in Germany": fabricat cu grijă în Germania Utilizare pentru: Lungimi de gard de până la 70,0 km fără supraînălțare Garduri mobile pentru pășuni, cum ar fi pășunile rotative Animale robuste, cum ar fi oi, vite, cai, capre sau pentru a ține la distanță animalele sălbatice Livrarea include: 1x generator impulsuri pentru gard electric ABN 2500 1x cablu de conectare 1x cablu de împământare 1x cablu de conectare 12V 1x cablu de conectare 9V 1x adaptor de rețea 230V 1x manual de instrucțiuni Notă: Nu este inclusă nicio baterie!

1.338 RON* 1.438 RON*
Buc.
%
AKO Compact Power B 180 aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,26 Joule, verde
Aparat generator impulsuri eficient Ako Compact Power B180 pentru gard electric- pentru baterie de 9 volți Aparat generator impulsuri de 9 V cu design modern pentru utilizarea mobilă pe pășunile mici pentru cai și vite. De asemenea, este potrivit pentru animalele mici datorită rezistenței reduse la impact. Aparatul de impulsuri pentru gard electric Compact Power B180 este un dispozitiv ieftin pentru baterie de 9 V cu utilizare mobilă pe padocuri mici fără vegetație. Dispozitivul este ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar, datorită amperajului redus, dispozitivul nu este prea puternic nici pentru animalele mici, cum ar fi câinii sau pisicile. Aparat generator impulsuri cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea, datorită unui comutator rotativ de pornire/oprire integrat. 6 LED-uri luminoase pe timp de zi asigură controlul vizual al gardului și al performanței bateriei. Carcasa robustă a fost dezvoltată special pentru utilizarea pe teren, este extrem de rezistentă la rupere și are o rezistență ridicată la intemperii. Mânerul de transport robust facilitează transportul gardului electric la locul de utilizare prevăzut. Puteți opera gardul electric cu orice baterie convențională de 9 V. Cu un cablu adaptor de 12 V adecvat pentru conexiunea de 12 V (nu este inclus în pachetul de livrare), este posibilă și funcționarea unei baterii umede de 12 V. Vă rugăm să rețineți că acest dispozitiv nu este potrivit pentru plasele de salcie. Pentru aceasta, recomandăm dispozitive cu o putere de ieșire mai mare, de la 2 jouli pentru animalele mici sensibile și de la 4 jouli pentru speciile de animale robuste. La prima vedere: Aparat generator impulsuri pentru gard electric eficient de 9 V pentru utilizare mobilă Potrivit pentru pășuni mici fără vegetație Închideți în siguranță caii, vitele și animalele mici, de exemplu, câini și pisici 6 LED-uri luminoase (afișaj bargraf) pentru controlul gardului și al bateriei Mâner de transport robust pentru un transport confortabil Controlat de microprocesor Carcasă din plastic rezistentă la intemperii Este posibilă funcționarea la 12 V (se recomandă un cablu adaptor de 12 V pentru conectarea la bateria umedă) Cu protecție la descărcare profundă de 12 V Produs în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță ale UE Design modern, simplu, în verde Calitate superioară "Made in Germany" Date tehnice: Energia de încărcare: 0,26 J Energia minimă de descărcare: 0,18 J Tensiune maximă: 8,800 V Tensiunea de circuit deschis: 8.400 V Tensiune la 500 Ohm: 2.700 V Lungimea teoretică a gardului: 6 km. Lungimea maximă a gardului cu vegetație ușoară: 3 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație abundentă: 0,5 km Consumul de curent: 23 mA Numărul de țăruși de pământ necesar 1 m: 1 bucată Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, câine, pisică Livrarea include: 1 x aparat generator impulsuri pentru gard electric Ako Compact Power B180, verde 1 x cablu de conectare gard/pământ 1 x tijă de pământ cu vârf 1 x semn de avertizare Bateria nu este inclusă în livrare

468 RON* 497 RON*
%
AKO Compact Power B 180 aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,26 Joule, petrol
Aparat generator impulsuri eficient Ako Compact Power B180 pentru gard electric- pentru baterie de 9 volți Aparat generator impulsuri de 9 V cu design modern pentru utilizarea mobilă pe pășunile mici pentru cai și vite. De asemenea, este potrivit pentru animalele mici datorită rezistenței reduse la impact. Aparatul de impulsuri pentru gard electric Compact Power B180 este un dispozitiv ieftin pentru baterie de 9 V cu utilizare mobilă pe padocuri mici fără vegetație. Dispozitivul este ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar, datorită amperajului redus, dispozitivul nu este prea puternic nici pentru animalele mici, cum ar fi câinii sau pisicile. Aparat generator impulsuri universal alimentat cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea, datorită unui comutator rotativ de pornire/oprire integrat. 6 LED-uri luminoase pe timp de zi asigură controlul vizual al gardului și al performanței bateriei. Carcasa robustă a fost dezvoltată special pentru utilizarea pe teren, este extrem de rezistentă la rupere și are o rezistență ridicată la intemperii. Mânerul de transport robust facilitează transportul gardului electric la locul de utilizare prevăzut. Puteți opera gardul electric cu orice baterie convențională de 9 V. Cu un cablu adaptor de 12 V adecvat pentru conexiunea de 12 V (nu este inclus în pachetul de livrare), este posibilă și funcționarea unei baterii umede de 12 V. Vă rugăm să rețineți că acest dispozitiv nu este potrivit pentru plasele de salcie. Pentru aceasta, recomandăm dispozitive cu o putere de ieșire mai mare, de la 2 jouli pentru animalele mici sensibile și de la 4 jouli pentru speciile de animale robuste. La prima vedere: Aparat generator impulsuri pentru gard electric eficient de 9 V pentru utilizare mobilă Potrivit pentru pășuni mici fără vegetație Închideți în siguranță caii, vitele și animalele mici, de exemplu, câini și pisici 6 LED-uri luminoase (afișaj bargraf) pentru controlul gardului și al bateriei Mâner de transport robust pentru un transport confortabil Controlat de microprocesor Carcasă din plastic rezistentă la intemperii Este posibilă funcționarea la 12 V (se recomandă un cablu adaptor de 12 V pentru conectarea la bateria umedă) Cu protecție la descărcare profundă de 12 V Produs în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță ale UE Design modern, simplu, în verde Calitate superioară "Made in Germany" Date tehnice: Energia de încărcare: 0,26 J Energia minimă de descărcare: 0,18 J Tensiune maximă: 8,800 V Tensiunea de circuit deschis: 8.400 V Tensiune la 500 Ohm: 2.700 V Lungimea teoretică a gardului: 6 km. Lungimea maximă a gardului cu vegetație ușoară: 3 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație abundentă: 0,5 km Consumul de curent: 23 mA Numărul de țăruși de pământ necesar 1 m: 1 bucată Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, câine, pisică Livrarea include: 1 x aparat generator impulsuri pentru gard electric Ako Compact Power B180, petrol 1 x cablu de conectare gard/pământ 1 x tijă de pământ cu vârf 1 x semn de avertizare Bateria nu este inclusă în livrare

468 RON* 497 RON*
Buc.
%
AKO Compact Power B 180 aparat alimentare gard electric 9V, 0,26 Joule, pink
Aparat generator alimentare eficient Ako Compact Power B180 pentru gard electric- pentru baterie de 9 volți Aparat alimentare de 9 V cu design modern pentru utilizarea mobilă pe pășunile mici pentru cai și vite. De asemenea, este potrivit pentru animalele mici datorită rezistenței reduse la impact. Aparatul de alimentare pentru gard electric Compact Power B180 este un dispozitiv ieftin pentru baterie de 9 V cu utilizare mobilă pe padocuri mici fără vegetație. Dispozitivul este ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar, datorită amperajului redus, dispozitivul nu este prea puternic nici pentru animalele mici, cum ar fi câinii sau pisicile. Dispozitivul universal alimentat cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea, datorită unui comutator rotativ de pornire/oprire integrat. 6 LED-uri luminoase pe timp de zi asigură controlul vizual al gardului și al performanței bateriei. Carcasa robustă a fost dezvoltată special pentru utilizarea pe teren, este extrem de rezistentă la rupere și are o rezistență ridicată la intemperii. Mânerul de transport robust facilitează transportul gardului electric la locul de utilizare prevăzut. Puteți opera gardul electric cu orice baterie convențională de 9 V. Cu un cablu adaptor de 12 V adecvat pentru conexiunea de 12 V (nu este inclus în pachetul de livrare), este posibilă și funcționarea unei baterii umede de 12 V. Vă rugăm să rețineți că acest dispozitiv nu este potrivit pentru plasele de salcie. Pentru aceasta, recomandăm dispozitive cu o putere de ieșire mai mare, de la 2 jouli pentru animalele mici sensibile și de la 4 jouli pentru speciile de animale robuste. La prima vedere: Aparat alimentare pentru gard electric eficient de 9 V pentru utilizare mobilă Potrivit pentru pășuni mici fără vegetație Închideți în siguranță caii, vitele și animalele mici, de exemplu, câini și pisici 6 LED-uri luminoase (afișaj bargraf) pentru controlul gardului și al bateriei Mâner de transport robust pentru un transport confortabil Controlat de microprocesor Carcasă din plastic rezistentă la intemperii Este posibilă funcționarea la 12 V (se recomandă un cablu adaptor de 12 V pentru conectarea la bateria umedă) Cu protecție la descărcare profundă de 12 V Produs în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță ale UE Design modern, simplu, în verde Unitate de alimentare gard electric de calitate superioară "Made in Germany" Date tehnice: Energia de încărcare: 0,26 J Energia minimă de descărcare: 0,18 J Max. Tensiune: 8,800 V Tensiunea de circuit deschis: 8.400 V Tensiune la 500 Ohm: 2.700 V Lungimea teoretică a gardului: 6 km. Max. lungimea gardului cu vegetație ușoară: 3 km Max. lungimea maximă a gardului cu vegetație abundentă: 0,5 km Consumul de curent: 23 mA Numărul de țăruși de pământ necesar 1 m: 1 bucată Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, câine, pisică Livrarea include: 1 x aparat de alimentare pentru gard electric Ako Compact Power B180, pink 1 x cablu de conectare gard/pământ 1 x tijă de pământ cu vârf 1 x semn de avertizare Bateria nu este inclusă în livrare

468 RON* 497 RON*
Buc.
%
Ako Power Shock B 500 Plus aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,64 Joule
Aparat generator impulsuri pentru gard electric Ako Power Shock B 500 Plus pentru pășuni mari pentru cai și vite. Aceast aparat generator de impulsuri pentru gard electric de 9 volți are o putere de ieșire mare și flexibilitate maximă. Perfect pentru garduri lungi cu vegetație puțină. Generatorul de alimentare pentru gardul electric Power Shock B 500 Plus este partenerul ideal pe pășune. Generatorul de alimentare cu baterii superputernice de 9.000 V, cu tensiunea de descărcare de 0,5 jouli, este ideal pentru gardurile lungi cu vegetație puțină. Cu ajutorul acestuia pot fi îngrădite pășunile mai mari pentru cai și vite, dar gardul electric poate fi folosit în mod flexibil și pentru a păzi porcii, găinile, pisicile sau pentru a alunga berzele. Puteți opera gardul electric cu orice baterie convențională de 9 V. Cu un cablu adaptor de 12 V adecvat pentru conexiunea de 12 V (nu este inclus), este posibilă și funcționarea cu baterii umede de 12 V până la max. 0,6 jouli. Aparatul de impulsuri, alimentat cu baterii garantează o utilizare ușoară datorită alinierii optime a comutatorului rotativ și a afișajelor. Comutatorul rotativ manual permite reglarea puterii de impact în 5 trepte. Acest lucru înseamnă că consumul de energie poate fi reglat eficient și adaptat la condițiile de gard respective. O bară LED colorată pe mai multe niveluri (verde, galben, roșu) permite controlul vizual al puterii gardului. Tensiunea bateriei este afișată pe un ecran separat (LED-ul clipește în roșu atunci când bateria de 9 volți sau bateria reîncărcabilă de 12 volți este descărcată). Carcasa robustă a fost dezvoltată special pentru utilizarea pe teren, este extrem de rezistentă la rupere și are o rezistență ridicată la intemperii. Mânerul de transport ergonomic face ca generatorul mobil de impulsuri cu baterie de 9 volți să fie ușor de transportat. Vă rugăm să rețineți că aceasta unitate de alimentare nu este potrivită pentru plasele de salcie. Pentru aceasta, recomandăm unități de alimentare cu o putere de ieșire mai mare, de la 2 jouli pentru animalele mici sensibile și de la 4 jouli pentru speciile robuste. Prezentare generală: Aparat generator impulsuri puternic de 9 V pentru garduri de pășune pentru utilizare mobilă. Optimă pentru pășunile mari pentru cai și vite cu puțină vegetație Perfectă și pentru porci, păsări de curte, pisici sau pentru respingerea berzelor Putere de ieșire crescută și modul AUTO Intensitatea bătăii reglabilă în 5 trepte LED de control al gardului și indicator separat de avertizare a bateriei Carcasă din plastic rezistentă la intemperii cu tehnologie de blocare inovatoare Mâner de transport ergonomic pentru un transport confortabil Este posibilă funcționarea la 12 V (se recomandă un cablu adaptor de 12 V pentru conectarea la bateria umedă) Până la o putere maximă de 0,6 jouli la o funcționare de 12 V Cu protecție la descărcare profundă de 12 V Produs în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță ale UE Generatorul de impulsuri pentru gard electric de calitate superioară "Made in Germany" Date tehnice: Tensiune maximă: 9.000 V Tensiune la gol: 9.000 V Tensiune la 500 Ohm: 3.700 V Energie maximă de încărcare: 0,64 J Energia maximă de descărcare: 0,5 J Lungimea teoretică a gardului: 16 km Lungimea maximă a gardului fără vegetație: 9 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 6 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 1,8 km Consumul de curent: 17 mA - 66 mA Număr de țăruși de 1 m necesari: 1 bucată. Pentru următoarele specii de animale: cal, bovine, porcine, păsări de curte, pisici, berze. Livrarea include: 1x aparat generator impulsuri pentru gard electric Ako Power Shock B 500 Plus 9 V, 0,64 Joule 1x cablu de conectare la pământ pentru gard 1x țăruș de împământare 1x semn de avertizare

1.169 RON* 1.289 RON*
Buc.