AKO Power Station BD 300 aparat generator impulsuri digital 9V, 0,38 Joule la prima vedere:


  • Aparat generator impulsuri cu baterii de 9 volți de mare impact
  • Ideal pentru pășunile cu garduri electrice pentru cai și vite cu vegetație puțină
  • De asemenea, pentru animale mici, cum ar fi câinii, pisicile și păsările de curte

Power Station BD 300 digital este un aparat generator impulsuri pentru gard electric cu baterii de 9 volți de mare impact, ideal pentru pășunile pentru cai și vite cu vegetație puțină

Aparatul generator impulsuri pentru gardul electric este, de asemenea, potrivit pentru animalele mici, cum ar fi câinii, pisicile și păsările de curte. Generatorul cu baterie de 9 volți are un afișaj mare în partea superioară și oferă utilizatorului toate informațiile importante dintr-o privire, chiar și pe întuneric. Un mod automat asigură un consum minim de energie prin adaptarea optimă și independentă a puterii de ieșire la lungimea și starea gardului. În acest fel, consumul de baterii este minim, iar efectul de pășunat rămâne optim pe o gamă foarte largă de sarcină a gardului

AKO Power Station BD 400 digital dintr-o privire:

  • Certificat UE
  • Aparat generator impulsuri pentru baterii alcaline de 9 volți cu putere de ieșire extrem de mare
  • Afișaj mare
  • Rândul de LED-uri intermitente oferă un suport coloristic suplimentar pentru monitorizarea stării curente a gardului
  • Tensiune de ieșire ridicată de la cea mai mică etapă
  • Patru niveluri de putere selectabile individual pentru o ajustare precisă la condițiile de împrejmuire și la speciile de animale
  • Mod automat
  • Protecție la descărcare profundă pentru funcționarea la 12 volți
  • Funcționarea prin intermediul unui adaptor de rețea de 230 volți este posibilă
  • Rezistent la intemperii - special dezvoltat și testat pentru utilizare pe teren
  • Cea mai recentă tehnologie de microcontroler
  • Incl. tija de împământare/portare și cablul de legătură gard/pământ
  • Notă: Nu este inclusă nicio baterie!

Caracteristicile speciale ale unităților de baterii cu celule uscate de 9 volți Premium:

Bateriile de 9 volți din clasa Premium sunt dispozitive cu afișaje și mod automat. Afișajul mare de pe partea superioară a unității oferă utilizatorului toate informațiile importante dintr-o privire, chiar și pe întuneric. Modul automat asigură un consum minim de energie prin adaptarea optimă și automată a puterii de ieșire la lungimea și starea gardului. În acest fel, consumul de baterii este minim, iar efectul de pășunat rămâne optim pe o gamă foarte largă de sarcini de gard. Generatorul poate fi operat prin intermediul adaptorului de rețea de 230 de volți și, opțional, prin intermediul unei baterii de 12 volți cu protecție la descărcare profundă.

De ce un dispozitiv cu baterii uscate de 9 volți?

Aceste aparate generatoare impulsuri pentru gard electric sunt ideale pentru garduri mai mici sau padocuri! Bateriile de 9 volți sunt cele mai potrivite pentru garduri de lungime mai mică, fără vegetație. Acestea sunt foarte mobile și mult mai ușoare în comparație cu unitățile de 12 volți. Bateria de 9 volți va funcționa timp de câteva luni și poate acoperi chiar și un sezon complet de pășunat, în funcție de timpul de funcționare, tipul și mărimea bateriei (exprimate în Ah - cu cât mai mulți amperi-oră, cu atât mai mult va funcționa). Atunci când este descărcat, nu poate fi reîncărcat. Unitățile de 9 volți (chiar dacă pot funcționa și cu baterii de 12 volți) sunt mai slabe decât cele de 12 volți. Unitățile de 9 volți sunt de obicei de aproximativ 0,15 jouli până la aproximativ 0,35 jouli. generatoarele foarte puternice de 9 volți (de exemplu, AKO-Power Station BD600 sau EcoPower B500) ajung chiar și la 0,55 jouli.

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Tensiune: 11.000 V
Alimentare: 9V Batterie, 230V Netz
Specii de animale: Barză, Cal, Câine, Pasări de curte, Pisică, Porc, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 6 km
Lungimea gardului cu vegetație mare: 1,5 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 4 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
AKO adaptor 230V pentru Power Station BD
Adaptor de 230 V pentru generatoarele BD Adaptorul de 230 V este potrivit pentru toate generatoarele AKO Power Station BD.

139 RON* 144 RON*
Buc.
AKO Baterie pentru garduri electrice HighEnergy Saline 9V 75 Ah
Baterie uscată de 9 volți Saline de înaltă energie 75Ah Alternativă ieftină și de înaltă performanță la bateriile alcaline (mai multă putere pentru mai puțini bani) Durată de viață extinsă datorită tehnologiei zinc-aer Ideal pentru toate dispozitivele obișnuite cu baterii standard de 9 volți Tensiune nominală 8,4 volți Cu curea de transport Dimensiune: 16,5 x 11,5 x 11,5 x 11 cm (L x l x î)

104 RON*
Buc.
Panou solar 4 Watt pentru generatoarele de 9V
Modul solar fotovoltaic de 4 wați cu suport - pentru generatoarele de alimentare de 9V. Modulul solar fotovoltaic susține și descarcă bateria în timpul zilei. Modulul solar fotovoltaic susține sau eliberează bateria de 9 volți în timpul zilei. Generatorul de alimentare pentru gard electric atrage energie de la modulul solar în timpul zilei și astfel prelungește durata de viață a bateriei. Modulul solar fotovoltaic poate fi utilizat pentru generatoarele Power Station, Eco Power Plus și Compact Power de 9 volți. Atenție: Modulul solar fotovoltaic nu poate fi utilizat pentru a încărca bateria de 9 sau 12 volți. Modulul solar de 4 Watt dintr-o privire: Panoul solar de 4 wați, inclusiv suport Panoul fotovoltaic susține bateria și prelungește durata de viață a acesteia Nu poate fi folosit pentru a încărca bateria de 9V sau 12V Poate fi utilizat pentru AKO Power Station, Eco Power Plus și Compact Power 9 Volt. Energie ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna Dimensiuni: Lățime: 21 cm Înălțime: 20 cm Adâncime: 2 cm Livrarea include: 1x panou solar fotovoltaic 4 Watt 1x suport pentru generatorul de alimentare pentru gard electric Notă: Echipamentul pentru gard electric nu este inclus în pachetul de livrare!

328 RON*
Buc.