Moser mașină de tuns trimmer REX Mini la prima vedere:


  • Motor extrem de robust
  • Set de tundere pentru precizie fină
  • Foarte silențioasă
  • Perfectă pentru animalele sensibile la zgomot
  • Foarte mică, ușoară și practică

Moser REX mini aparat de tuns părul animalelor de companie - super ușor și extrem de silențios

Mașină de tuns părul animalelor de companie mică și ușoară Moser 1411 pentru toate lucrările fine la labele, urechile și fața câinilor și a pisicilor.

Cea mai mică și mai ușoară mașină de tuns pentru animale de companie a mărcii Moser este potrivită pentru toate lucrările fine ale labelor, urechilor și fața câinilor și a pisicilor. Mașina de tuns este deosebit de silențioasă și, prin urmare, este perfectă pentru animalele sensibile la zgomot. Moser Rex mini este deosebit de ușor de manevrat și se potrivește confortabil în mână. Mașina de tuns câini de la Moser este ideală pentru tăierea blănii fine sau pentru îndepărtarea blănii încurcate, mașina de tuns este alimentată de la rețeaua electrică și vine cu un set de tuns complet metalic, rectificat cu precizie. Mașina de tuns pentru câini este prevăzută cu un cablu de alimentare de 2 metri, ceea ce oferă suficient spațiu pentru a se mișca în jurul animalului.

La prima vedere:

  • Motor extrem de robust
  • Set de lame de precizie, cu lamă metalică completă
  • Foarte silențioasă
  • Foarte mică
  • Ușoară și practică
  • Greutate 190 g
  • Dimensiuni 136 x 41 x 35 mm

Date tehnice:

  • Sistem de tundere: set de tuns din oțel inoxidabil
  • Lățimea setului de tundere: 32 mm
  • Lungime de tuns: 0,3 mm
  • Acționare: Motor cu armătură oscilantă polarizată
  • Mod de funcționare: Rețea
  • Tensiune de funcționare: 220-240 V / 50 Hz
  • Lungime cablu: 2 m

Livrarea include:

1 x Moser Rex mașină de tuns
1 x set de tundere 0,3 mm
1 x pieptene de fixare pentru lungimi de tundere de 3-6 mm
1 x protecție pentru lamă
1 x perie de curățare
1 x sticlă de ulei
Producător "Moser"

Mașină de tuns Moser - mașini de tuns profesionale pentru animale de Companie.

Idei de produse excepționale, tehnologie orientată spre viitor și calitate de primă clasă "Made in Germany" - asta reprezintă marca Moser pentru animale de Companie. În calitate de principal producător european de mașini de tuns pentru animale de companie, MOSER stabilește standardul pentru echipamente inovatoare și Profesionale.

În primul rând, mașinile de tuns Moser sunt preocupate de sănătatea pielii și a blănii Animalelor. O blană tunsă în mod constant nu numai că ușurează îngrijirea zilnică, dar crește semnificativ bunăstarea și oferă un aspect îngrijit. Cu o mașină de tuns animale MOSER AnimalLine, munca este mai ușoară și, mai ales, mai rapidă decât cu foarfecele - pentru o tundere mai uniformă și mai Profesională.

Mașinile de tuns animale MOSER AnimalLine sunt cunoscute pentru robustețea și durata lungă de Viață. Extrem de manevrabile și plăcut de ușoare, acestea sunt alte două caracteristici importante ale dispozitivelor Noastre. Mai ales pentru animalele sensibile sau nervoase, este o binecuvântare să fie tuns cu MOSER AnimalLine cu un zgomot deosebit de Redus. Competența noastră în materie de servicii și raportul excelent preț-performanță rămân de menționat - acestea sunt mai mult decât o mână de motive bune pentru a tunde cu MOSER AnimalLine!

De ce să tundeți cu mașinile de tuns Moser?

Pentru că este vorba, în primul rând, de sănătatea pielii și a blănii Animalului. Cu alte cuvinte, este vorba despre bunăstarea și îngrijirea corporală a Câinelui. Apoi, bineînțeles, este vorba și de un aspect bine îngrijit. O blană tunsă în mod constant este o îngrijire zilnică a Blănii. Pentru aceste sarcini la câine, Wahl Animal oferă mașini de tuns câini Excelente: ergonomice, silențioase și cu economie de Spațiu. Ideale pentru Casă.

Decibeli: 57 dB
Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Câine, Pisică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cap de tuns Moser Rex Mini 0,3 mm
Moser Rex Mini cap de tuns 0,3 mm Cap de tuns îngust, ascuțit cu precizie, "Made in Germany", din metal masiv, cu pas fin al dinților. Mit diesem tollen und langlebigen Scherkopf kommen Sie auch an schwer zugänglichen Körperstellen ran. Ideal für Feinarbeiten rund um Gesicht, Ohren und Pfoten. Der Original Scherkopf ist passend für die Schermaschine Moser Rex Mini. Der Schneidsatz ist präzisionsgeschliffen und aus hochwertigem Edelstahl gefertigt. Durch diese Herstellungsmethode erhält das Schermesser eine extrem lange Lebensdauer. Das gerillte Profil auf der Rückseite gewährleistet eine optimale Kühlung des Schneidsatzes. Somit gleitet der Schneidsatz leicht durch das Fell und sorgt so für einen präzisen Schnitt. Dank der hohen Verarbeitungsqualität kann das Schermesser mehrfach nachgeschliffen werden. Cu acest cap de tuns grozav și de lungă durată, puteți ajunge chiar și în zonele greu accesibile ale corpului. Ideal pentru lucrări fine în jurul feței, urechilor și labei. Capul original al mașinii de tuns este potrivit pentru mașina de tuns Moser Rex Mini. Setul de tundere este realizat cu precizie și fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Această metodă de fabricație conferă lamei mașinii de tuns o durată de viață extrem de lungă. Profilul canelat de pe spate asigură o răcire optimă a setului de tuns. Astfel, setul de tundere alunecă ușor prin blană și asigură o tundere precisă. Datorită calității înalte a execuției, lama mașinii de tuns poate fi reascuțită de mai multe ori. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului mașinii de tuns, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați plăcile de tundere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de tuns. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei pentru mașinile de tuns. Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de tuns montat. Lubrifiere la fiecare 5-10 minute în timpul lucrului. După lubrifiere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de bărbierit poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Se potrivește cu mașinile de tuns Moser Rex Mini Pentru lucrări fine, cum ar fi fața, urechile și labele Manoperă de înaltă calitate Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Precizie Durată de viață extrem de lungă Reascuțire multiplă Lungime de tundere 0,3 mm Lățimea pieptenelui de tuns: 32 mm Pasul dinților: 1 mm Livrarea include: 1x Moser Rex Mini cap de tuns 0,3 mm Nr. articol 1411-7000

169 RON*
Buc.
Moser pieptene de împingere Rex Mini
Moser Rex Mini Push-on pieptene tip 17 Pieptenele cu atașament variabil din plastic este atașamentul potrivit pentru trimmerul Moser Rex Mini. Lungimea de tăiere este reglabilă individual de la 3 la 6 mm. La prima vedere: Material: plastic Lungime de tăiere: 3-6 mm (reglabil)

134 RON*
Buc.