Baterie de rezervă pentru mașina de tuns Moser, Arco, Adelar la prima vedere:


  • Baterie interschimbabilă pentru aparatele de tuns Arco și Adelar

Baterie de înlocuire pentru mașinile de tuns animale mici Arco și Adelar, care funcționează cu baterii.

Acumulator original NiMH Moser de înlocuire pentru mașina de tuns păr pentru animale de companie Arco și Adelar. Această baterie de înlocuire Aesculap oferă din nou putere completă mașinii de tuns câini sau permite o durată de funcționare mai lungă a bateriei ca o a doua baterie.

Acumulator original NiMH de înlocuire potrivit pentru:

Moser Arco mașină de tuns
WAHL Adelar mașină de tuns

Livrare:

1x baterie de schimb pentru Moser Arco, Adelar

Producător "Moser"

Mașină de tuns Moser - mașini de tuns profesionale pentru animale de Companie.

Idei de produse excepționale, tehnologie orientată spre viitor și calitate de primă clasă "Made in Germany" - asta reprezintă marca Moser pentru animale de Companie. În calitate de principal producător european de mașini de tuns pentru animale de companie, MOSER stabilește standardul pentru echipamente inovatoare și Profesionale.

În primul rând, mașinile de tuns Moser sunt preocupate de sănătatea pielii și a blănii Animalelor. O blană tunsă în mod constant nu numai că ușurează îngrijirea zilnică, dar crește semnificativ bunăstarea și oferă un aspect îngrijit. Cu o mașină de tuns animale MOSER AnimalLine, munca este mai ușoară și, mai ales, mai rapidă decât cu foarfecele - pentru o tundere mai uniformă și mai Profesională.

Mașinile de tuns animale MOSER AnimalLine sunt cunoscute pentru robustețea și durata lungă de Viață. Extrem de manevrabile și plăcut de ușoare, acestea sunt alte două caracteristici importante ale dispozitivelor Noastre. Mai ales pentru animalele sensibile sau nervoase, este o binecuvântare să fie tuns cu MOSER AnimalLine cu un zgomot deosebit de Redus. Competența noastră în materie de servicii și raportul excelent preț-performanță rămân de menționat - acestea sunt mai mult decât o mână de motive bune pentru a tunde cu MOSER AnimalLine!

De ce să tundeți cu mașinile de tuns Moser?

Pentru că este vorba, în primul rând, de sănătatea pielii și a blănii Animalului. Cu alte cuvinte, este vorba despre bunăstarea și îngrijirea corporală a Câinelui. Apoi, bineînțeles, este vorba și de un aspect bine îngrijit. O blană tunsă în mod constant este o îngrijire zilnică a Blănii. Pentru aceste sarcini la câine, Wahl Animal oferă mașini de tuns câini Excelente: ergonomice, silențioase și cu economie de Spațiu. Ideale pentru Casă.

Specii de animale: Cal, Câine, Pisică

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


11 august 2021 14:38

Alles ok

Alles ok