WAHL KM10 mașină de tuns cu set de pieptene atașabil la prima vedere:


  • Ideal pentru tunderea câinilor
  • Două setări de viteză
  • Motor fără perii extrem de durabil
  • Design ergonomic
  • Cablu de alimentare ușor, ultra-ușorflexibles cu o lungime de 4,2 m
  • Incl. cap de ras WAHL #10 (1,8 mm)

WAHL mașină de tuns câini KM 10 cu 8 piepteni cu fixare prin împingere.

Puternică, silențioasă și extrem de ușoară. WAHL KM 10 cu piepteni cu fixare prin împingere este pregătită pentru orice lucrare de tuns!

Putere maximă de tăiere datorită celei mai recente tehnologii de motor fără perii. Mult mai eficientă și mai durabilă, cu valori maxime ale duratei de viață de peste 10.000 de ore! Două setări de viteză 3000 / 3700 RPM. Ușor de înlocuit maneta de acționare și șuruburile uniforme. Setul de tuns din oțel inoxidabil Ultimate Competition cu uzură redusă "Made in USA" tunde de 2,5 ori mai repede. Sistem de schimbare rapidă a setului de lame cu buton de apăsare pentru schimbarea și curățarea ușoară a setului de lame. Pentru tuns încheieturi cu un efort minim. Cu inserție antiderapantă pentru o prindere sigură și o manevrare îmbunătățită.

Flux optim de păr datorită carcasei rotunjite. Cablu de alimentare ușor și ultra-ușorflexibles cu o lungime de 4,2 m pentru o rază mare de acțiune. Inel de suspendare metalic robust pentru o depozitare care economisește spațiu. Sursă de alimentare plug-in cu economie de energie și tensiune joasă. Mai multă siguranță pentru utilizator și animal! Include set de lame ULTIMATE Competition Series de 1,8 mm (#10), perie de curățare, ulei.

Motorul o face! Mai puține piese de uzură datorită motorului fără perii: Spre deosebire de motoarele electrice convenționale, motoarele fără perii nu necesită perii de carbon. Periile de carbon transmit și comută curentul și au tendința de a se uza. Prin urmare, motoarele fără perii au mai puține piese de uzură, ceea ce duce la o durată de viață foarte lungă, de peste 10.000 de ore!

KM10 cu set de pieptene cu fixare prin împingere dintr-o privire:

  • Două niveluri de viteză
  • Motor fără perii extrem de durabil
  • Set de lame din oțel inoxidabil cromat, șlefuit cu diamant
  • Design ergonomic
  • Motor fără perii extrem de durabil cu două setări de viteză: 3000 și 3700 RPM
  • Control automat al turației pentru mai multă putere și cuplu în straturile dificile
  • Confortabilă pentru utilizare - Design ergonomic
  • Ideală pentru tuns și tăiat câini, pisici, cai și animale de fermă
  • Tunde fără efort blana densă, mată și/sau aspră
  • Potrivită pentru animalele sensibile la zgomot
  • 8x piepteni diferiți de tip push-on

Date tehnice:

  • Lame pentru tuns câini
  • Set pentru tuns din oțel inoxidabil cu uzură redusă Ultimate Competition
  • Lățimea setului de tuns: 49 mm
  • Lungime de tăiere: 1,8 mm
  • Motor DC fără perii 3000 rpm și 3700 rpm
  • Tensiune de funcționare: 100-240 V, 50-60 Hz
  • Lungime cablu 4.2m
  • Greutate redusă 350 g

Livrarea include:

1x WAHL KM 10 mașină de tuns animale mici
1x WAHL #10 set de tuns Ultimate Competition 1,8 mm
8x piepteni cu acționare prin împingere (3-25mm)
1x cutie de depozitare practică
1x cablu de încărcare durabil de 4,2 metri
1x perie de curățare
1x ulei pentru setul de tăiere
1x instrucțiuni de utilizare

Producător "WAHL"

Cumpărați mașina de tuns WAHL potrivită

Fie că aveți nevoie de un trimmer pentru tunsul detaliat sau de o mașină de tuns puternică pentru mai mulți cai - WAHL are mașina de tuns potrivită pentru toate Nevoile. Vă recomandăm următoarele mașini de tuns cai WAHL pentru următoarele Scopuri.

Decibeli: 63 dB
Număr de cicluri: 3000 H/min, 3700 H/min
Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Câine, Pisică
Tensiune curent electric: 230 Volt
Mărime animale: Câine de talie mare, Pisici

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Aesculap ulei pentru mașina de tuns 90 ml
Aesculap ulei pentru mașină de tuns 90ml Uleiul special pentru toate mașinile de tuns Aesculap, este potrivit pentru toate piesele mobile de pe și din capul de tuns. Uleiul pentru mașini de tuns asigură o lubrifiere optimă a tuturor pieselor mobile din capul mașinii de tuns. Uleiul este, de asemenea, ideal pentru toate mașinile de tuns de marcă uzuale. La prima vedere: nu se întărește și nu se lipește de asemenea, potrivit pentru toate modelele obișnuite de mașini de tuns conținut: 90 ml Livrarea include: 1x Aesculap ulei de tuns 90ml

Content: 0.09 Litri (478 RON* / 1 Litri)

43 RON*
Buc.
Aesculap cap de tuns SnapOn
Cap de tuns Aesculap SnapOn - Cap de tuns de schimb pentru mașinile de tuns SnapOn Calitate recunoscută pentru uz profesional - 100% fabricat în Germania Datorită oțelului special de carbon Aesculap, capetele de tundere Snap-On au o capacitate de tundere semnificativ mai mare decât seturile de tundere convenționale. Manopera excelentă din centrele de producție CNC ale Aesculap garantează o calitate ridicată constantă. Capetele de tundere Aesculap sunt frezate și profilate. Finisajul de înaltă calitate al suprafeței asigură un nivel ridicat de protecție împotriva coroziunii. Prin urmare, capetele de ras Snap-On sunt foarte durabile, pot fi ascuțite de mai multe ori și sunt ideale pentru utilizarea profesională în sectorul de îngrijire a câinilor sau în cel veterinar. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului de tuns, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați plăcile de tundere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de ras. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei special pentru mașinile de tuns (GT604). Lamele de tundere trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de tundere montat. În timpul lucrului, se unge cu ulei la fiecare 5-10 minute. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de tundere poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Oțel carbon Aesculap Capacitate de tundere foarte lungă Multiplu reșapat Manoperă de înaltă calitate datorită centrelor de prelucrare CNC Aesculap Toate piesele sunt frezate și profilate la sol Finisaj de suprafață de înaltă calitate Protecție ridicată împotriva coroziunii Fabricat în Germania Potrivit pentru următoarele mașini de forfecare, printre altele: Moser Max 45 Moser Max 50 Oster Golden A5 Oster Golden A6 Comfort Oster Golden A6 Slim Oster PRO3000i Oster PowerPro Ultra Oster Power Max Aesculap Durati Aesculap FAV5 Aesculap FAV5 CL Aesculap Hybrid Aesculap Fortis Andis Pulse ZR Andis MBG-2 Andis Supert AGC Andis Super AGR Plus Wahl Avalon Wahl KM2 Wahl KM5 Wahl KM10 Wahl KM Cordless Wahl KM Cordless Horse Kerbl Profi K18266 Lungimea de tundere: GT305, 0,2 mm #50 GT310, 0,25 mm #40 (set pentru tundere fină) GT317, 0,5 mm #30 GT320, 0,8 mm #5/8 (îngust, pentru față și labe) GT323, 0,8 mm #7/8 GT326, 1,2 mm #15 GT330, 1,5 mm #10 GT333, 2,0 mm #9 GT339, 2,4 mm #10W GT341, 2,8 mm #8 1/2 GT343, 3,2 mm #7 GT345, 3,2 mm #7F (set pentru tundere fină) GT357, 6,3 mm #5 GT360, 6,3 mm #5F (set pentru tundere fină) GT366, 9,5 mm #4 GT364, 9,5 mm #4F (set pentru tundere fină)  

264 RON*
WAHL ulei special pentru setul de tundere 200 ml
WAHL ulei special pentru mașina de tuns 200 ml Uleiul pentru mașini de tuns WAHL este potrivit pentru toate părțile mobile de pe și din capul mașinii de tuns. Acest ulei de înaltă calitate curăță și lubrifiază în mod fiabil setul de tundere WAHL și îl protejează împotriva coroziunii. După ungere, petele ușoare de rugină pot fi îndepărtate foarte repede. Acest ulei special este ideal pentru mașini de tuns, mașini de tuns profesionale și mașini de tuns înainte, în timpul și după tundere. Îngrijire optimă fără a se bloca. La prima vedere: Ulei pentru capul de tuns 200 ml Îngrijire optimă fără a se bloca Pentru mașini de tuns, seturi de tundere și capete de mașini de tuns Înainte, în timpul și după tundere Conținut: 200 ml

Content: 0.2 Litri (695 RON* / 1 Litri)

139 RON*
Buc.
WAHL spray de răcire pentru lame 4in1 400 ml
WAHL Spray de răcire cu gheață pentru lame 4in1 Sprayul de gheață pentru lame WAHL răcește și curăță capul de ras în câteva secunde. Folosiți spray-ul de răcire WAHL Blade Ice Spray pentru a îndepărta reziduurile de blană de pe capul de tuns, pentru a răci optim capul de tundere și pentru a-l lubrifia. Utilizând uleiul pentru mașini de tuns 4în1 în timpul tunsului, puteți îndepărta cu ușurință blana tăiată de pe lama mașinii de tuns pentru a obține o tăiere uniformă. Spray-ul pentru mașini de tuns Blade Ice reduce semnificativ frecarea capetelor de tuns , ceea ce duce la o mai mică acumulare de căldură. Animalele dvs. vor fi încântate atunci când setul de tundere nu se încinge prea tare. Căldura scăzută datorită spray-ului de răcire reduce, de asemenea, în mod semnificativ uzura capului mașinii de tuns. După forfecare, se poate utiliza spray-ul Blade Ice Spray pentru a proteja setul de lame de coroziune. Sprayul de răcire este potrivit pentru toate mărcile de mașini de tuns. Sprayul 4în1 oferă: Răcire instantanee Lubrifiere Curățare Protecția împotriva coroziunii Cerere: Pur și simplu pulverizați sprayul de răcire pentru lamă pe și în lateralul setului de lame la fiecare câteva minute după și în timpul tunderii, la o distanță de aproximativ 10 cm. Rezultat: Sprayul de răcire pentru lame asigură răcirea, lubrifierea și curățarea instantanee a capului de tuns. Protecția împotriva coroziunii asigură, de asemenea, o uzură redusă a setului de tuns. Cuprins: 400 ml

Content: 0.4 Litri (163 RON* / 1 Litri)

65 RON*
Buc.
WAHL set de pieptene din oțel inoxidabil pentru capul de tuns Snap-On
WAHL set de piepteni de fixare din oțel inoxidabil - set de 8 piese pentru seturile de tundere SnapOn Competition Series. În acest set aveți la dispoziție 8 piepteni cu accesorii diferite. De la scurt la lung, există pieptenele potrivit pentru fiecare lungime de blană. Pieptenele de fixare originale WAHL din oțel inoxidabil sunt deosebit de robuste și durabile și se potrivesc la seturile de tundere WAHL Ultimate Competition Series. Setul pentru toate ocaziile! Piepteni de fixare din oțel inoxidabil cu coduri de culori pentru o orientare ușoară a dimensiunilor, într-o cutie de depozitare practică, potrivită pentru seturile de tundere WAHL® ULTIMATE Competition Series și WAHL® Competition Series seturi de tundere de 0,8 - 3 mm (# 30, 15, 10, 9, 8,5). WAHL ® Pieptenele de atașare din oțel inoxidabil și un set de tundere de 0,8 mm (#30) sunt o combinație ideală și sunt excelente pentru blănurile maturate, permițându-vă în același timp să determinați lungimea de tăiere cu ajutorul pieptenilor de atașare! Simțiți cum ajungeți la lungimea de tăiere dorită cu ajutorul dimensiunilor pieptenilor de fixare metalică. La prima vedere: Set de pieptene cu accesorii din oțel inoxidabil Compatibil cu seturile de tundere WAHL® Competition Series și ULTIMATE Competition Series Se potrivește sigur prin fixarea pe setul de tundere Proprietăți de alunecare foarte bune datorită dinților metalici subțiri Mai stabile din punct de vedere dimensional decât pieptenele de fixare din plastic convenționale Tundere cu economie de timp Rezultat de tuns uniform până la 25 mm Domeniul de aplicare a livrării: 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 3 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 6 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 10 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 13 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 16 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 19 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 22 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 25 mm

224 RON*
Buc.