Agrarzone pelete pentru găini ouătoare împotriva acarienilor 25 kg la prima vedere:


  • Ajută la stoparea infestării cu acarianul roșu al păsărilor
  • Pentru păsări sănătoase i și coji de ouă puternice
  • Ingredient activ special împotriva dăunătorilor
  • Certificată cu sigiliu de aprobare AMA, fără OMG și praf
  • Din agricultura austriacă

Agrarzone pelete pentru găini împotriva acarienilor 25 kg

Peletele de hrană pentru găini sunt hrana optimă pentru toate tipurile de hrană pentru fiecare zi. Datorită ingredientelor active aromatice, hrana pentru găini ouătoare ajută la reducerea infestării cu acarieni în coteț.

Hrana granulată Agrarzone Chicken Feed este o hrană completă, echilibrată și adaptată la specie, pentru găinile ouătoare. Baza acestui amestec este formată din porumb, cereale și făină de soia. Datorită gamei complete de nutrienți importanți, vitamine, minerale și oligoelemente, hrana pentru pui este optimă pentru hrănirea zilnică.

Caracteristica specială a acestui furaj pentru găini ouătoare constă în compușii aromatici speciali. Ingredientul activ natural împotriva ectoparaziților, cum ar fi acarienii, intră în sângele găinilor odată cu hrana, iar mirosul găinilor se schimbă. Datorită extractului de plante din hrana pentru găini, care constă exclusiv din uleiuri esențiale pe bază de coajă de citrice, cuișoare și ierburi, găina nu mai este atractivă pentru acarieni, iar sursa de hrană a acestora se usucă. Deoarece acarianul se poate reproduce numai prin ingerarea de sânge, reproducerea în masă este oprită.

Calitatea și controlul regulat al hranei pentru pui este deosebit de important pentru noi. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Furajele pentru păsări de curte sunt curățate de mai multe ori și sunt lipsite de praf. Toate componentele hranei pentru găini sunt 100% fără OMG, certificate pastus+ AMA - sigiliu de calitate și QS - adecvat. O hrană naturală pe tot parcursul anului, fabricată din ingrediente de înaltă calitate pentru un aport optim de nutrienți pentru puii dumneavoastră - fără conservanți și aditivi, precum și fără arome artificiale. Ne aprovizionăm cu materii prime locale din regiune.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru găinile ouătoare
  • Ajută la stoparea infestării cu acarieni de pasăre
  • Acceptare ridicată datorită formei compacte a peleților
  • Bogată în vitamine, nutrienți și minerale
  • Conținut ridicat de calciu pentru coji de ouă ferme
  • Multiplu curățaăt și fără praf
  • Garantată fără OMG
  • Pastus+ AMA - certificat cu sigiliu de calitate și QS - adecvat
  • Materii prime regionale din Austria
  • Sac de hârtie rezistent la rupere, ecologic

Recomandare de hrănire:

Hrănirea găinilor ouătoare pentru consum liber. Dacă treceți de la furaje făinoase la furaje granulate (sau invers), va fi nevoie de o perioadă de timp pentru a vă obișnui.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: tărâțe de grâu, griș de porumb, tărâțe de secară, orz, grâu, carbonat de calciu, făină de extracție de soia (fasole) cu săpun (încălzită cu abur), fosfat monocalcic, clorură de sodiu, compuși aromatici (din extract de citrice și cuișoare) împotriva dăunătorilor, carbonat de magneziu.

Constituenți analitici: Proteină brută 14,95 %, grăsime brută 4,02 %, fibre brute 7,49 %, cenușă brută 12,54 %, calciu 4,41 %, fosfor 0,59 %, sodiu 0,18 %, lizină 0,46 %, metionină 0,19 %, MJ ME/kg 4,95

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A / acetat de retinil (3a672a) 10.000 U.I., vitamina D / vitamina D3 (3a671) 1.545 U.I., vitamina E / tot acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700) 20 mg, cupru sub formă de sulfat de cupru-(II) 2 mg, pentahidrat (3b405), fier sub formă de sulfat de fier-(II) 25 mg, monohidrat (3b103), iodat de calciu, anhidru (3b202) 0,2 mg, mangan sub formă de oxid de mangan-(II) (3b502) 60 mg, oxid de zinc (3b603) 40 mg

Aditivi tehnologici per kg: sepiolit (E562) 19 mg.

Depozitare:

Depozitați în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat. Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Conținut:

25 kg

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Pellet
Specii de animale: Pasări de curte

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


5 iulie 2023 18:57

Keine Milben

Wir haben den ersten Sack fast verfüttert,die Hühner fressen die Pellets gern und bisher haben wir keine Vogelmilben,wir hoffen es bleibt so!