Agrarzone hrană pelete pentru hrana rațelor 25 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru rațe și gâște
  • Pentru creșterea păsărilor de curte
  • Forma peletelor reduce consumul selectiv de hrană
  • Fără praf, garantat fără OMG
  • Hrană de calitate din Austria

Agrarzone hrană pelete din Austria pentru rațe

Hrana pentru rațe este optimă ca hrană de bază pentru rațe și gâște. Forma de pelete reduce în mod eficient selecția furajelor.

Hrana granulată pentru păsări de curte de la Agrarzone este o hrană completă și echilibrată pentru rațe, rațe alergătoare și gâște. Hrana pentru rațe este alcătuită din componente furajere de înaltă calitate pentru un aport optim de nutrienți pentru păsările de curte - fără conservanți și aditivi nedorite, precum și fără arome artificiale. În plus față de acceptarea ridicată, hrana de calitate acoperă complet necesarul zilnic de nutrienți, minerale, vitamine și oligoelemente.

Avantajul peletelor față de hrana granulată și făinoasă pentru rațe este că nu se poate face o separare în timpul depozitării. Comportamentul selectiv de hrănire și posibila contaminare sunt reduse. Datorită peletelor, păsările de curte absorb automat amestecul complet de nutrienți. Alimentația păsărilor este astfel echilibrată.

Pentru a asigura o calitate ridicată a hranei pentru animale, toate ingredientele sunt strict controlate înainte de umplere. Acest lucru se realizează prin certificări anuale și procese de îmbunătățire internă continuă. Hrana pentru rațe și gâște este curățată de mai multe ori și este garantată fără praf și fără OMG. Ne aprovizionăm cu materii prime din regiune.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru rațe, rațe alergătoare și gâște
  • Optimă pentru creșterea păsărilor de curte și pentru creșterea animalelor de agrement
  • Conține toți nutrienții importanți
  • Forma de pelete reduce consumul selectiv de hrană
  • Adecvată pentru producția de alimente fără OMG - controlat de SLK-GmbH
  • Multiplu curățată și fără praf
  • Fără aditivi artificiali
  • Produsă în Austria
  • Pungă de hârtie ecologică, rezistentă la rupere

Recomandare de hrănire:

Hrană pentru păsările de curte de reproducție pentru consum liber.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: grâu, orz, porumb, tărâțe de grâu, făină de extracție de soia (fasole) cu săpun (încălzită cu abur), tărâțe de secară, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, compuși aromatici (din extract de citrice și cuișoare) împotriva dăunătorilor, carbonat de magneziu.

Constituenți analitici: Proteină brută 15,03 %, grăsime brută 3,41 %, fibre brute 6,35 %, cenușă brută 6,24 %, calciu 1,36 %, fosfor 0,59 %, sodiu 0,19 %, lizină 0,51 %, metionină 0,23 %, MJ ME/kg 7,66

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A / acetat de retinil (3a672a) 10.000 U.I., vitamina D / vitamina D3 (3a671) 1.545 U.I., Vitamina E / tot acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700) 20 mg, cupru sub formă de sulfat de cupru (II) 2 mg, pentahidrat (3b405), fier sub formă de sulfat feros 25 mg, monohidrat (3b103), Iodat de calciu, anhidru (3b202) 0,2 mg, Mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502) 60 mg, Oxid de zinc (3b603) 40 mg, DL-metionină (tehnic pură) (3c301) 0,5 g.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Conținut:

25 kg

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Pellet

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.