HORSE fitform unguent pentru cai REFRESHING balsam, gel de masaj 500 ml la prima vedere:


  • Pentru mușchii, tendoanele și articulațiile obosite.
  • Pentru petrecerea timpului liber, sport, în timpul competițiilor și după efort
  • Pentru masaj și relaxare
  • Cu arnică, ulei de ghimbir și acid hialuronic
  • Potrivit pentru oameni și animale

PHARMAKAS HORSE unguent de masaj pentru cai REFRESHING 500 ml

Unguent de masaj pentru cal pentru tendoane, mușchi și îngrijirea corpului la cai.

Unguentul de masaj HORSE fitform pentru cai este special pentru mușchii suprasolicitați și obosiți, după competiții și eforturi grele. Niciunui sportiv hipic nu-i place să i se strice sportul. Mai ales nu printr-o leziune a ligamentelor sau a mușchilor. Completarea ideală a fazei de încălzire este un masaj pregătitor cu Refreshing Gel. Promovează circulația sângelui în mușchi, încălzindu-i și făcându-i apți pentru activități sportive. Un adevărat leac pentru mușchi.

Refreshing Gel are un efect revigorant și revigorant asupra picioarelor, spatelui, pieptului și zonei șalei și revitalizează întregul corp. După tratament, calul este mai proaspăt pentru sport.

Unguent de masaj REFRESHING pentru cai, dintr-o privire:

  • Cu acid hialuronic
  • Fără conservanți
  • Un beneficiu pentru tendoane, mușchi și articulații

Cerere:

Aplicați PHARMAKAS HORSE fitform REFRESHING Massage Horse pe piele și masați ușor. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu aplicați pe ochi sau pe mucoase. Numai pentru uz extern.

Ingrediente:

Mentol natural, ulei natural de mentă, ulei de eucalipt, arnică, mușețel, ghimbir, rozmarin, salvie, echinacea, hamamelis, calendula, alantoină, D-pantenol, extract de rădăcină de comfrey, acid hialuronic.

Compoziție:

Aqua, alcool denat, Mentol, propilen glicol, ulei din frunze de Eucalyptus Globulus, ulei din frunze de Rosmarinus Officinalis, ulei din frunze de Menta Piperita, ulei de Zingiber Officinale, extract din rădăcină de Symphytum Officinalis, extract de Hamamelis Virginiana, Extract de Chamomilla Recutita, extract de Salvia Officinalis, extract de Arnica Monta- na, extract de Echinacea Angustifolia, extract de Calendula Officinalis, acid hialuronic, alantoină, pantenol, carbomer, E 131 (Patent Blue), trietanolamină.

Livrarea include:

1x PHARMAKAS HORSE fitform unguent de masaj pentru cai 500 ml.

Producător "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

Compania PHARMAKA GmbH & Co. KG este deja bine cunoscută în cercurile ecvestre cu gama sa largă de produse marca HORSE-fitform®. De mai bine de 45 de ani, PHARMAKA se dedică dezvoltării și producției de produse holistice și de înaltă calitate în domeniul nutriției (suplimentelor), îngrijirii cailor și al îngrijirilor pentru accesorii ecvestre (articole din piele, textile Etc.).

Deschiderea drumului pentru un stil de viață echilibrat și modern pentru cal a fost și este obiectivul tuturor dezvoltărilor de produse ale companiei, cu mult înainte ca acest termen să intre în industria hipică Germană.

Gama de produse se întinde de la produse de îngrijire, îngrijirea copitelor, îngrijirea pieilor până la tratamente (Lekkerwürfel®), furaje suplimentare și chiar îngrijirea Câinilor:

  • Gama intensivă CLAC de repelenți împotriva muștelor este complet lipsită de ADMR și îndepărtează tot ceea ce zboară și înțeapă!
  • Gama diversificată de produse de îngrijire a copitelor HORSE fitform - pentru că fără o copită sănătoasă, nu există cal sănătos - vă permite să alegeți dintre multe uleiuri pentru copite Diferite.
  • Nu numai calul, ci și echipamentul Dvs. are nevoie de îngrijire, iar acest lucru se face cel mai bine cu îngrijirea corectă a pielii HORSE fitform și îngrijirea hainelor și Păturilor.
  • sunt bogate în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, fructe și alte ingrediente naturale, fără ingrediente de origine animală și fără OMG - mai mult LEKKER într-un tratament nu Merge...
  • Gama de produse se bazează pe uleiul natural de argan marocan - cel mai valoros ulei din Lume. Protecție completă și delicată pentru pielea și blana animalului Dumneavoastră.

După cum puteți vedea, PHARMAKA acordă o importanță deosebită faptului că în toate produsele sunt utilizate numai componente naturale, ori de câte ori este Posibil.

PHARMAKA consideră că sarcina sa este de a oferi produse care să reprezinte grija și îngrijirea perfectă pentru calul de agrement, partener sportiv și Prieten.

Țară de origine: Germania
Specii de animale: Cal

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


3 iunie 2020 18:57

REFRESHING Massage-Balsam

Verwende es selber. Wirkt sofort und kühlt angenehm. Ich verwende es gerne bei Überanstrengung. mfg Norbert

10 noiembrie 2018 17:50

Top

Prima Salbe für den müden Bewegungsapparat.

9 aprilie 2020 22:56

Wiesenhofer Margit

Es ist eines der besten Dinge, die man im Hause haben sollte. Doch um ehrlich zu sein, ich habe gar keine Pferde, ich benutze es selbst! Was besseres gibt es nicht!!! Ob Fuß übergedreht, Kreuz oder Genickschmerzen, oder nur verspannt! Ich schwöre drauf!!! LG