Moser mașină de tuns Prima la prima vedere:


  • Pentru câini și pisici
  • Mașină de tuns părul animalelor de companie, practic și fără fir
  • Foarte ușoară și deosebit de silențioasă
  • Ideală pentru lucrări fine pe labe, urechi, zona genitală și față

Moser Trimmer pentru câini PRIMA - ideal pentru tăierea labei și pentru tăierea detaliilor câinilor.

Mașină de tuns Moser Prima este o mașină de tuns fără fir pentru animale de companie pentru toate lucrările fine pe față, urechi, labe și zona genitală.

Mașina de tuns de la Moser convinge prin greutatea sa redusă de numai 135 gr. și prin setul său profesional de tăiere cu contur din oțel inoxidabil cu model de tuns precis. Moser este foarte atent să folosească numai componente de înaltă calitate. Setul de tăiere furnizat taie 0,4 mm fără pieptenele de fixare și, prin urmare, este ideal pentru tăierea de aproape a pielii. Mașina de tuns alunecă cu putere prin blană, iar dacă doriți să lăsați blana mai lungă, Prima este prevăzută cu un pieptene de fixare din plastic reglabil în patru direcții, cu lungimi de tuns între 3-6 mm. Carcasa are o formă ergonomică și este subțire în zona de prindere, astfel încât mașina de tuns să stea bine în mână. Cu mașina de tuns Moser puteți tunde timp de 100 de minute fără întrerupere. În decurs de două ore mașina de tuns este din nou complet încărcat. Puteți utiliza mașina de tuns cu sau fără cablu.

La prima vedere:

  • Trimmer practic pentru câini și pisici
  • Ideal pentru lucrări fine pe labe, urechi, zona genitală și față
  • Set profesional de tuns pentru contururi din oțel inoxidabil cu lungime de tăiere de 0,4 mm
  • Indicator practic de încărcare cu LED
  • Până la 100 de minute de funcționare
  • Încărcare rapidă de 2h
  • Foarte ușoară și deosebit de silențioasă
  • Sistem de schimbare rapidă pentru înlocuirea ușoară a setului de tuns
  • Curățare ușoară
  • Produs de calitate "Fabricat în Germania"
  • Ușoară de aprox. 135 g

Date tehnice:

  • Tipul de tundere de rețea/baterie
  • Lamă interschimbabilă din oțel inoxidabil Star Blade
  • Lățimea pieptenilor de tundere de 32 mm
  • 0,4 mm lungime de tuns
  • 100 de minute timp de funcționare
  • 2 ore timp de încărcare
  • Indicator de încărcare cu LED
  • Dimensiuni 148 x 33 x 33 x 33 mm
  • 135 g greutate
  • Nivelul de presiune acustică de emisie de 60 dB
  • Mod de funcționare cu cablu
  • Motor de acționare de curent continuu (1,2 V) cu reducere a zgomotului aprox. 5350 1/min.
  • 100-240 V/ 50-60 Hz tensiune de funcționare

Livrarea include:

1x Moser Prima mașină de tuns câini
1x set de tundere
1x pieptene de plastic reglabil în 4 direcții, reglabil în 3-6 mm
1x cablu de alimentare
1x sac de depozitare
1x sticlă de ulei
1x perie de curățare
1x manual de instrucțiuni
Producător "Moser"

Mașină de tuns Moser - mașini de tuns profesionale pentru animale de Companie.

Idei de produse excepționale, tehnologie orientată spre viitor și calitate de primă clasă "Made in Germany" - asta reprezintă marca Moser pentru animale de Companie. În calitate de principal producător european de mașini de tuns pentru animale de companie, MOSER stabilește standardul pentru echipamente inovatoare și Profesionale.

În primul rând, mașinile de tuns Moser sunt preocupate de sănătatea pielii și a blănii Animalelor. O blană tunsă în mod constant nu numai că ușurează îngrijirea zilnică, dar crește semnificativ bunăstarea și oferă un aspect îngrijit. Cu o mașină de tuns animale MOSER AnimalLine, munca este mai ușoară și, mai ales, mai rapidă decât cu foarfecele - pentru o tundere mai uniformă și mai Profesională.

Mașinile de tuns animale MOSER AnimalLine sunt cunoscute pentru robustețea și durata lungă de Viață. Extrem de manevrabile și plăcut de ușoare, acestea sunt alte două caracteristici importante ale dispozitivelor Noastre. Mai ales pentru animalele sensibile sau nervoase, este o binecuvântare să fie tuns cu MOSER AnimalLine cu un zgomot deosebit de Redus. Competența noastră în materie de servicii și raportul excelent preț-performanță rămân de menționat - acestea sunt mai mult decât o mână de motive bune pentru a tunde cu MOSER AnimalLine!

De ce să tundeți cu mașinile de tuns Moser?

Pentru că este vorba, în primul rând, de sănătatea pielii și a blănii Animalului. Cu alte cuvinte, este vorba despre bunăstarea și îngrijirea corporală a Câinelui. Apoi, bineînțeles, este vorba și de un aspect bine îngrijit. O blană tunsă în mod constant este o îngrijire zilnică a Blănii. Pentru aceste sarcini la câine, Wahl Animal oferă mașini de tuns câini Excelente: ergonomice, silențioase și cu economie de Spațiu. Ideale pentru Casă.

Decibeli: 60 dB
Țară de origine: Germania
Alimentare: 12V Akku
Specii de animale: Câine, Pisică

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


17 aprilie 2020 14:48

Produkt und Service sehr gut

Die Maschine ist handlich, der Akku hält sehr gut durch. Für die Gesichter, Bauch und Pfoten , aber auch um Form in den Resthaarschnitt zu geben, ist die Maschine perfekt. Die Lieferung war leider durch den Paketzusteller nicht gekommen, nachdem ich Agrarzone kontaktiert habe, haben sie sich sofort gekümmert und die Zustellung erfolgte am nächsten Tag.

Moser cap de tuns Prima 0,4 mm
Moser cap de tuns pentru Moser Prima Capul de tuns Moser made in Germany impresionează prin calitatea înaltă a realizării sale. Cu o lungime de tăiere de 0,4 mm, capul de tuns este potrivit pentru mașina de tuns Moser Prima. Setul de tăiere original este rectificat cu precizie și este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate . Această metodă de fabricație conferă capului de tuns o durată de viață extrem de lungă. Profilul canelat de pe spate asigură o răcire optimă a setului de tăiere. Astfel, setul de tundere alunecă ușor prin blană și asigură o tăiere precisă. Datorită calității ridicate a manoperei, lama mașinii de tuns poate fi reascuțită de mai multe ori . Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului mașinii de tuns, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați lamele de tundere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când utilizați dezinfectant, uscați bine capul de tuns. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei de tuns. Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de tuns montat. Ungeți cu ulei la fiecare 5-10 minute în timpul lucrului. După ce ați uns, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu se transfere pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de tuns poate fi crescută cu până la 20%. Prezentare generală: Calitate superioară a realizării Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Șlefuit cu precizie Durată de viață extrem de lungă Poate fi reascuțit de mai multe ori Lungime de tundere: aprox. 0,4 mm Lățimea de tundere: aprox. 32 mm Livrarea include: 1x Moser cap de tuns pentru mașina de tuns Moser Prima 1590-7001

264 RON*
Buc.