Bucas Power Turnout Light pătură pentru cai 115 la prima vedere:


  • Pătură de exterior Bucas Power
  • Libertate optimă de mișcare
  • Respirabilă și rezistentă la apă
  • Căptușeală "Stay-dry" cu proprietăți antibacteriene
  • Acoperire din aluminiu reflectorizant la soare

Bucas Power Turnout Light pătură pentru cal 0g

Bucas Power Turnout Light de la Bucas este o pătură de exterior durabilă pentru cai, rezistentă la temperaturi cuprinse între - 5 °C și + 16 °C.

Pătura Power Turnout Light asigură un confort perfect și o protecție optimă în intervale de temperatură extrem de largi (de la - 5 °C la + 16 °C). Materialul exterior al seriei Bucas Power Turnout este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, robust, impermeabil și respirabil din nailon balistic.

În plus, pătura este echipată cu un strat interior din aluminiu reflectorizant de căldură. Muchiile de umăr și sistemul Click'n Go cu "Magnet Snaplock" asigură o potrivire perfectă.

Pătura pentru cai Bucas Power Turnout Light are căptușeala tipică Bucas "Stay-dry", inclusiv echipament antibacterian. Prin urmare, pătura poate fi așezată pe calul ud, la fel o pătură de transpirație. Calul se usucă rapid sub pătură, căptușeala, care se află direct pe cal, rămâne uscată, iar pătura nu mai trebuie schimbată.

Combinația acestor caracteristici diferite înseamnă că Bucas Power Turnout oferă mult mai multă protecție și confort decât alte pături din clasa de greutate similară.

Power Turnout dintr-o privire:

  • Rezistentă, impermeabilă și respirabilă
  • Pătură pentru cai fără umplutură
  • Material exterior de culoare argintie, reflectorizant la soare
  • Material exterior din nailon balistic
  • Sistem Click'n Go cu închidere "Magnet Snaplock"
  • Căptușeală interioară "Stay-dry" cu tratament antibacterian
  • Mai multă libertate de mișcare
  • Căptușeală "Silk-feel" în zona umerilor pentru a preveni frecarea
  • Curele încrucișate, curele de picior, clapetă de coadă și curea de coadă
  • Fixare Velcro pentru partea de gât
  • Compatibilă cu toate păturile și răcitoarele Bucas
  • Croială clasică

Culori:

  • Argintiu / Albastru

Dimensiuni:

  • 115 - 165 (lungimea spatelui în cm)

Livrarea include:

1x Bucas Horse Power Turnout Light pătură pentru cai

Producător "Bucas"

Cumpără online Bucas pături pentru cal

Bucas reprezintă pături de înaltă calitate tehnică pentru cai și pe bună dreptate! Producătorul irlandez îmbogățește piața de cai cu produse ecvestre extrem de inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic încă din 1981. Începând cu covoare de exterior impermeabile și respirabile, cu principiul "Stay-dry" tipic Bucas. Această căptușeală respirabilă a fost optimizată pentru a îndepărta transpirația și umiditatea de pe cal, menținând în același timp căptușeala uscată și Caldă.

În 2012, Bucas a început o altă revoluție în lumea cailor cu pătura pentru muște Buzz-Off Zebra Full Neck. Conceput pe baza faptului că zebrele sunt mult mai puțin deranjate de muște în sălbăticie datorită modelului lor Dungat.

Noile pături pentru cai Bucas au fost optimizate cu o închidere magnetică Inovatoare. În plus, în primăvara anului 2016 a fost introdusă pătura terapeutică pentru cai, Bucas Recuptex Therapy Blanket. Pătura funcționează cu propriul câmp magnetic al corpului și promovează vindecarea și regenerarea mușchilor și îmbunătățește circulația Sângelui.

Pături pentru cai pentru orice vreme și orice ocazie - Animale întotdeauna bine acoperite cu Bucas!

Caracteristici: Antibacterial, Curea în cruce, Impermeabil, Mărimi mari, Protecție UV, Respirabil, Rezistent la vânt, Stay-dry, Uscare rapidă
Capacitate: 0g
Piesă pentru gât: detașabil
Sezon: Iarnă, Primăvară, Toamnă
Specii de animale: Cal

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


30 septembrie 2022 18:15

Beste Decke

Da ich nur von Bucas kaufe seit Jahren und sehr begeistert bin von Passform Durchlässigkeit und stay dry werde ich nie etwas anderes kaufen. Was den Preis angeht finde ich den original Preis einfach zu teuer und suche natürlich immer preis geminderte Decken sonst kann man sich das leider nicht leisten ;-)

12 octombrie 2021 19:40

Sehr zufrieden

Die Decke ist quantitativ sehr hochwertig. Ich bin überrascht wie leicht die Decke ist. Also ich bin sehr zufrieden. Es ist zwar viel Geld, aber die Decke ersetzt im Grunde mit ihrer Funktionalität 3 Decken. 5 Sterne

13 noiembrie 2022 19:12

Jeden Euro wert :)

Die Decke ist wirklich genial. Mein sonst sehr pingeliges Pferd mit Decken, ist mit dieser Decke endlich zufrieden. Kein überhitzen bzw. schwitzen mehr, meine Stute fühlt sich pudelwohl darin :)

%
Bucas detergent pentru pături cai 5 litri
Bucas Wash - detergent pentru pătură 5 litri Bucas Rug Wash este ideal pentru a fi folosit pe toate păturile și țesăturile impermeabile și hidrofobe pentru cai. Garantat în totalitate pentru produsele Bucas numai dacă se utilizează spălarea originală Bucas. Această spălare specială fără fosfați este ideală pentru toate păturile pentru cai Bucas. Bucas Rug Wash într-o sticlă de 5 litri. Păturile Bucas  trebuie spălate manual sau în mașină la maximum 40 de grade. Folosiți 50 ml pentru 4,5 kg de rufe uscate sau 25 ml pentru 10 litri de apă. Nu se usucă la mașină și nu se usucă la centrifugă. Se usucă la loc sau se atârnă la temperatura camerei. Nu folosiți balsam de rufe sau alte substanțe chimice. Fabricat în Germania. Livrarea include: 1x Bucas detergent pentru pături 5 litri

Content: 5 Litri (123 RON* / 1 Litri)

613 RON* 722 RON*
Buc.
%
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri Bucas balsam pentru pături reface proprietățile hidrofobe ale covoarelor de exterior Bucas. Vă rugăm să folosiți numai pe partea exterioară a păturii curat și numai în zone bine ventilate! Pe bază de apă. Livrarea include: 1x Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri

Content: 5 Litri (104 RON* / 1 Litri)

522 RON* 592 RON*
Buc.