BUSSE bici de mână BUSSE 130 negru la prima vedere:


Busse de antrenament al mâinii: pentru o comunicare precisă și rafinată

Îmbunătățiți -vă practica de formare pe teren

Busse Hand Training Whisk este instrumentul de care aveți nevoie pentru o comunicare vizată și delicată în timpul antrenamentului pe teren. În plus, permite o precizie inegalabilă în indicații, făcând comunicarea cu animalul mai clar și mai eficient.

Fabricat cu un miez din fibră de sticlă, acoperit cu fire de polipropilenă, biciul este flexibil, dar stabil. Mânerul subțire, cu acoperire de cauciuc care nu este alunecat, se adaptează confortabil la mână, permițând o prindere în siguranță pe întreaga sesiune de antrenament. Elementele distinctive, cum ar fi capacul de ciuperci cu logo și diapozitivul din aliaj de zinc adaugă o notă de eleganță la produs.

cu antrenament de mână Whisk , antrenamentul dvs. pe teren devine o formă de artă reală. Descoperiți o comunicare mai rafinată și mai precisă cu calul dvs., pentru o conexiune din ce în ce mai profundă.

Busse's Gand Training Whisk, în rezumat:

  • În plus pentru comunicare vizată
  • Nucleu din sticlă din fibră acoperită cu fire de polipropilenă
  • Mâner subțire cu acoperire de cauciuc non -alunecare
  • Elemente distinctive ca capac de ciuperci cu logo și aliaj de zinc

Furnizarea include:

1x Busse's Gand Training Whisk

frecvent întrebări:

Whisk -ul de antrenament al mâinii lui Busse este potrivit pentru toate disciplinele de antrenament pe teren?

Da, datorită lungimii sale suplimentare și a preciziei care permite, acest bici este ideal pentru toate tehnicile de antrenament de pe teren.

mânerul de bici oferă o strângere bună?

Desigur. Mânerul subțire cu acoperire de cauciuc care nu este alunecat al biciului de antrenament al mâinii Busse oferă o prindere sigură și confortabilă.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.