Deuka All-Mash hrană pentru păsări de curte de reproducție 25 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru păsări vitale și fertile
  • Pentru toate rasele de păsări de curte în timpul perioadei de ouat
  • Conține toți nutrienții importanți
  • Rata de fertilizare ridicată și rezultate ridicate de incubație
  • Forma peletelor asigură un aport uniform de hrană

Deuka All-Mash pentru păsări de curte de reproducție

Rezultatele slabe ale reproducerii sunt de domeniul trecutului cu Deuka All-Mash Breeding. Datorită amestecului său special de nutrienți, hrana pentru păsări de curte crește în mod durabil succesul reproducerii - indiferent de rasa de păsări de curte.

Fundamentul pentru părinți fertili și sănătoși și pentru rezultate optime de reproducere constă în alimentația echilibrată. Deuka All-Mash reproducere este o hrană completă pentru toate rasele de păsări de curte în perioada de ouat, cum ar fi găini, gâște, rațe, păsări sălbatice și ornamentale, curcani, păuni, fazani etc. Rețeta valoroasă este special adaptată pentru păsările părintești în perioada de ouat. Amestecul bogat de vitamine, minerale și oligoelemente favorizează performanța și fertilitatea corespunzătoare speciei pentru păsările de curte din rasa ouătoare. Formulat sub formă de pelete de 2 mm, cu o densitate mare de nutrienți și care nu dăunează ciocurilor, previne ciugulitul selectiv și asigură un aport uniform de nutrienți.

Găini:

Deuka All-Mash reproducere este special adaptată la nevoile animalelor de reproducție. Hrana pentru pui acoperă pe deplin necesarul crescut de nutrienți și vitamine în faza de ouat, dar în același timp previne îngrășarea. Rezultatele slabe ale creșterii sunt adesea cauzate de un exces de cereale, de produse de grădină sau de deșeuri de bucătărie. Deuka All-Mash Breeding Deuka poate fi furnizat animalelor de reproducție pe tot parcursul anului, dar cel târziu cu 4-6 săptămâni înainte de colectarea ouălor pentru incubație, și trebuie să fie disponibil toată ziua.

Gâște și rațe:

Chiar și iarna, păsările de curte au nevoie de mișcare și de aer proaspăt. Numai în condiții meteorologice foarte nefavorabile păsările ar trebui să rămână în interior. Apoi, însă, trebuie să se asigure o activitate suficientă. Animalele de reproducere a gâștelor trebuie să fie adunate din timp pentru a asigura cea mai mare rată de fertilitate posibilă în primăvară. În cazul rațelor, aclimatizarea timpurie a animalelor de reproducție este, de asemenea, favorabilă. Hrănirea echilibrată cu Deuka All-Mash reproducere reprezintă baza pentru succesul ulterior al reproducerii. Acesta acoperă pe deplin necesarul sporit de nutrienți în timpul perioadei de reproducere și ar trebui să fie disponibil pentru consum liber.

Păsări de curte sălbatice și ornamentale:

Reproducerea naturală la păsările de curte sălbatice și ornamentale se dovedește a fi adesea foarte dificilă, dar datorită incubatoarelor moderne, reproducerea este foarte reușită. Cu toate acestea, o condiție prealabilă pentru "urmași" sunt părinții sănătoși și fertili. Prin urmare, este important să se utilizeze o hrană specială pentru păsările de reproducție pentru a asigura furnizarea tuturor nutrienților și substanțelor active importante. Atunci când este hrănit singur, Deuka All-Mash Breeding oferă tot ceea ce au nevoie animalele de reproducție.

Curcani:

Curcanii au o nevoie nutrițională specială în timpul sezonului de reproducere, deoarece nu numai numărul de ouă din ouat, ci și fertilitatea sunt direct afectate. Curcanii se împerechează de mai multe ori pe zi. Perioada de incubație a celor aproximativ 12 ouă este de 30 de zile. În ciuda mărimii și greutății lor, curcanii sunt considerați a fi niște reproducători excelenți. Pentru o aprovizionare optimă, Deuka All-Mash Breeding, ca hrană completă, asigură baza nutrițională adecvată pentru păsările de reproducție și formează astfel baza pentru următoarea generație de spectacol.

Recomandare de hrănire:

Se administrează ca hrană completă ad libitum cu 2 săptămâni înainte de începerea ouatului și în timpul perioadei de ouat. Pentru a susține fertilitatea păsărilor părintești, se utilizează cel târziu cu 4-6 săptămâni înainte de colectarea ouălor care eclozează.

  • Pui: aproximativ 120 g pe animal și pe zi*.
  • Rațe de reproducție: aprox. 150-250 g/zi*.
  • Gâște de reproducție: aproximativ 300 g/zi*.
  • Prepelițe: aproximativ 30 g/zi*.
  • Păuni: aproximativ 300 g/zi*.
  • Fazani: aproximativ 120 g/zi*.
  • Curcani: aproximativ 250-300 g/zi*.

*în funcție de rasă și greutate

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: Grâu, porumb, făină extrudată de soia (aburită), carbonat de calciu, tărâțe de grâu, resturi de pășune (tr., grâu, orz, porumb), ulei de soia, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, carbonat de Na.

Constituenți analitici: Proteină brută 16,50 %, grăsime brută 3,60 %, fibre brute 3,00 %, cenușă brută 12,10 %, lizină 0,72 %, metionină 0,35 %, calciu 3,60 %, fosfor 0,50 %, sodiu 0,15 %, energie 11,20 MJ ME/kg.

Aditivi per kg: Vitamina A 9.000,00 I.E./kg, Vitamina D3 2.500,00 I.E./kg, Vitamina E 50,00 mg/kg, Fier 25,00 mg, Iod 0,40 mg, Cupru 8,00 mg, Mangan 100,00 mg, Zinc 60,00 mg, Seleniu 0,20 mg

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

25 kg

Producător "deuka"

Furajele Deuka sunt acum disponibile și în Austria la prețuri Mici.

În magazinul nostru deuka veți găsi furajele populare și dovedite de la Deuka pentru păsări, rozătoare și cai la prețuri Mici. Livrăm toate furajele deuka în Austria și Germania în 1-2 Zile. Feed-urile Deuka sunt optimizate împreună cu clienții Noștri. Această orientare de înaltă calitate duce la un succes durabil în materie de Alimentație. Prin urmare, deuka are pretenția de a oferi produse care

  • acoperă în mod optim cerințele nutriționale ale animalelor
  • garantarea unei calități înalte și constante
  • sunt însoțite de sfaturi de alimentație adaptate la nevoile fiecărui client în parte și
  • sunt disponibile la un preț de piață corect

Furaje pentru păsări de curte deuka - dovedite de generații întregi

În cazul în care un furaj pentru păsări de curte deuka conține termenul "all-Mash" în denumirea tipului, acest tip este un furaj Complet. Rețetele de furaje complete sunt compuse astfel încât să poată furniza animalelor toate substanțele nutritive și ingredientele active necesare atunci când sunt hrănite Singure. Nu este necesar sau recomandat să se adauge, de exemplu, cereale sau resturi de Pâine.

deukanin - hrană pentru rozătoare pentru campioni

Hrana potrivită pentru rozătoare la momentul potrivit - performanța și sănătatea iepurilor sunt determinate în mod decisiv de hrană și de Alimentație. Gama deukanin reprezintă o dietă echilibrată și naturală pentru iepurii Dumneavoastră. Toate tipurile de furaje sunt adaptate în mod optim la cerințele nutritive în diferitele faze de performanță și de viață prin selectarea atentă a materiilor Prime.

deukavallo - hrană pentru cai bună în mod natural

De peste 40 de ani, deuka are grijă de bunăstarea calului Dumneavoastră. Stimulentul este de a produce furaje pentru cai în conformitate cu cele mai înalte standarde de Calitate. În acest scop, deukavallo menține un schimb constant de experiență cu institutele de nutriție animală din cadrul universităților și colegiilor Veterinare. Hrană pentru nevoile calului tău! Situațiile individuale necesită soluții Individuale. Fie că este vorba de un cal de agrement, de sport sau de reproducție, de un tânăr de nădejde sau de un senior Experimentat: deukavallo oferă hrana potrivită pentru fiecare cal!

Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Germania
Structură : Pellet

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.