Cuib de plastic pentru găini la prima vedere:


strat pentru pui - oferă igienă și confort pentru puii tăi

stratul pentru pui din plastic este soluția perfectă pentru nevoile puii tăi. Oferă confortul și securitatea necesară pentru depunerea ouălor și este atât de spațios încât chiar și rasele mari și grele au suficient spațiu.

Acest strat de lăsare oferă puii tăi un loc curat și protejat pentru depunerea ouălor. O parte Nistake poate fi utilizată pentru până la 5 pui și este ideală pentru stropire. Cu sloturi laterale de ventilație asigură o bună circulație a aerului și contribuie astfel la sănătatea puiilor tăi.

Suprafețele netede ale așezării împiedică acarienii și facilitează curățarea. În plus, plafonul înclinat rotunjit împiedică puii. Fabricat din plastic robust, stratul este potrivit și pentru montarea pereților și oferă astfel flexibilitate în plasare.

Prezentare generală:

  • oferă un loc curat și protejat pentru a depune ouă
  • poate fi utilizat pentru până la 5 pui
  • spațiu suficient, de asemenea, pentru rasele mari și grele de pui
  • O bună circulație a aerului prin sloturi laterale de ventilație
  • Suprafețe netede pentru o curățare ușoară
  • din plastic robust, potrivit pentru montarea pereților

Date tehnice:

  • Material: plastic robust
  • Capacitate: până la 5 pui
  • Ansamblu: montare liberă sau montare pe perete

Domeniul de livrare:

1x strat pentru pui

FAQ

Câți pui pot folosi stratul în același timp?
O parte de cuibărit a stratului poate fi utilizată pentru până la 5 pui.

Cum este stratul de așezare curat?
Datorită suprafețelor netede, așezarea stratului este ușor de curățat. Aceste suprafețe protejează, de asemenea, împotriva cuibăritului acarienilor.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.